Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΦΙ-ΝΕΑΠΟΛΗ 2-1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΠΑΛΑ


Πάλι κατάφερε να μας αγχώσει , πάλι κατάφερε να κερδίσει. Ο λόγος για τον ΟΦΙ , ο οποίος φέτος , ακόμα και όταν ανεβάζει στροφές , όπως σήμερα , καταφέρνει να κάνει τα εύκολα δύσκολα , προκειμένου να μας κρατά σε αγωνία μέχρι τη λήξη.

ΟΦΙ-ΝΕΑΠΟΛΗ λοιπόν σήμερα στο ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ , και σίγουρα ήταν ο πιό ενδιαφέρων αγώνας που είδαμε φέτος. Ο ΟΦΙ έκανε την καλύτερη φετεινή του εμφάνιση , η ΝΕΑΠΟΛΗ σίγουρα η πιό επικίνδυνη ομάδα που πέρασε από την Ιεράπετρα και όλα αυτά έχοντας προηγηθεί από τα αποδυτήρια οι φιλοξενούμενοι.

Με τη σέντρα λοιπόν , η ΝΕΑΠΟΛΗ κατάφερε να πετύχει γκόλ , σε μιά αδράνεια της άμυνας του ΟΦΙ , παγώνοντας το γήπεδο.. Απο την έναρξη λοιπόν του αγώνα , ο ΟΦΙ πήγαινε για δύο γκόλ , και όλοι αναρωτηθήκαμε πως θα αντιδρούσαν οι παίκτες του. Και αυτό γιατί ήταν η πρώτη φορά φέτος πού δέχονταν πρώτοι γκολ και βέβαια όλοι γνωρίζαμε ότι δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στην Ιεράπετρα , θα ήταν για πολλούς λόγους καταστροφή. Οι παίκτες του ΟΦΙ βρήκαν το απαιτούμενο κουράγιο , την απαιτούμενη ψυχραιμία και το χαρακτήρα που απαιτούσε η συγκυρία , και βοηθούντος και του "ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΟΦΙ" που σήμερα εμφανίστηκε ως τερματοφύλακας της ΝΕΑΠΟΛΗΣ , πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης , περιπου στο 20' , με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα μπλοκαρίστηκε από τον τερματοφύλακα της ΝΕΑΠΟΛΗΣ , όμως του έφυγε μέσα από τα χέρια .....

Το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Χρήστος Κουγιουμουτζάκης , στο 43', με ωραίο "ψηλοκρεμαστό'' σουτ έξω από την περιοχή . Η μπάλα κατέληξε στα ανυπεράσπιστα δίκτυα της ΝΕΑΠΟΛΗΣ ,αφού δευτερόλεπτα πριν , ο τερματοφύλακας είχε κάνει μιά ατυχέστατη έξοδο.....

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου , και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο το παιγνίδι απέκτησε μιά άγρια ομορφιά. Ο ΟΦΙ προσπαθούσε συνεχώς γιά το τρίτο γκόλ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ , με την ΝΕΑΠΟΛΗ στις όποιες αντεπιθέσεις της , να είναι πολύ επικίνδυνη. Ευτυχώς δεν επαληθεύτηκε ο γνωστός νόμου του ποδοσφαίρου και δεν ισοφαριστήκαμε .

Από τα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα , το γεγονός ότι γιά τον ΟΦΙ εκτελούσε χρέη προπονητή ο Γιώργος Ασπραδάκης καθώς ο Νίκος ο Καπαράκης απουσίαζε για προσωπική του υπόθεση στην ΑΘΗΝΑ , και επίσης η , γιά δεύτερο σερί αγώνα , επίτευξη γκόλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ , από τον αρχηγό Γιώργο Χατζηγιαννάκη.
Οποιος θελει να γραψει σχολιο , με ψευδωνυμο , αποκτα κωδικο μπαινοντας στο https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=el

18 σχόλια:

  1. Μπραβο στην ομαδα τωρα ολα ειναι ευκολοτερα
    αλλα πρεπει να παρουμε και μεγαλυτερη διαφορα απο τουσ διωκτες μας διοτι εχουμε στο β' γυρο 3 ματσ εκτος πολυ δυσκολα στην Κριτσα στην Νεαπολη και στον Αγιο.
    Και επ΄εκαιριας πηγενετε στην αποθηκη του οφι στο τελος μπηκαν 4 νεες φωτο απο την χερησονησσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΧΑΜΕΝΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
    GR@ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά στον Vammeno και στους υπόλοιπους Νίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ! ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΦΙ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ !!! ΟΦΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!(sorry ΝΙΚΟ γιά την καθυστέρηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΚΟ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΙΚΟ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.


    O.F.IERAPETRAS FANS-KOURITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ "μπαταλικο"το script με την βαθμολογια βαλε καλυτερα το δικο μου
    σου το στελνω σε e-mail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΩΡΑ , Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ athleticradio.gr


    ΟΦΙ: Θέλει να φτιάξει διαφορά
    Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά θέλει να έχει ο ΟΦΙ, στο τέλος του α' γύρου.

    Οι ''ασπρόμαυροι'' της Ιεράπετρας είχαν όλα τα δύσκολα παιχνίδια στην έδρα τους στον α' γύρο στα οποία τα πήγαν εξαιρετικά με δυο νίκες κόντρα σε Κριτσά και Νεάπολη και ισοπαλία με τον βασικό αντίπαλο ΑΟΑΝ, ενώ μένει ακόμα το παιχνίδι με τη Νίκη Σητείας.

    Ο ΟΦΙ φυσικά θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς και σε αυτό το παιχνίδι και να μην έχει απώλειες για να χτίσει μια καλή διαφορά από τον ΑΟΑΝ τον οποίο θα αντιμετωπίσει στον Άγιο Νικόλαο και αυτό φαίνεται να έχουν περισσότερο στο μυαλό τους, μια και οι Αγιονικολιώτες έχουν και αυτοί εκτός την Κριτσά, την Νεάπολη, αλλά και τη Νίκη.

    Το κλίμα φυσικά είναι πολύ καλό μιας και η ομάδα είναι στην κορυφή, ενώ και ο Μάνος Καπαράκης έχει όλους τους παίκτες του σε καλή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΦΤΙ ΜΟΥ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΞΟΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΚΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΙΕΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O NIOMΠΛΙΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ. ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    "Ελπίδα πολλών από εμάς. Σημαιοφόρε μιας χρυσής εποχής… Όνειρο δικό μας να σε δούμε κάποτε όπως ξεχώριζες στα γήπεδα με την φανέλα του ΟΦΗ προπονητή της ομάδας μας .
    Κάποιοι είπαν ότι όταν άλλαξες φανέλα και πήγες στο βάζελο πανηγύρισες προσβλητικά μέσα στο δικό μας ναό ( Γεντί κουλέ ) . Όμως εμείς σε υπερασπιστήκαμε και πάλι.
    Και ήρθε η νέα εποχή, μια εποχή γεμάτη όνειρα για μας. Μακριά από αυτό που μια ζωή μισούσαμε . Την υποτέλεια κα το τσατσιλικι. Σε περιμέναμε λοιπόν να έρθεις κοντά μας, να πολεμήσεις μαζί μας να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Δυνατό σταθερό και ξανά ψηλά. Όμως αρνήθηκες δυο φορές …Προφασιζόμενος συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα. Και εμείς το σεβαστήκαμε αλλά «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις» υπέγραψες στην ομάδα κατά πως φαίνεται της καρδιάς σου .
    Άντε λοιπόν εκεί που μια ζωή ανήκες, μακριά από εμάς, μακριά από το ΒΑΚ μακριά από το Γεντί Κουλέ.
    Ένας υποτελής ήσουν και εσύ όπως και τόσοι άλλοι, άλλο ένα μαχαίρι στις καρδιές μας .
    Κακό ταξίδι Νίκο Νιόπλια. Και να είσαι σίγουρος από δω και πέρα ότι κάθε αποτυχία της δικιάς σου ομάδας θα προσδίδει σε εμάς χαρά και μόνο χαρά.
    Και όσο για εσάς που θα μας κατηγορήσετε για μικροπρέπεια και εκδικητικότητα, ΝΑΙ έτσι είμαστε και σε όποιον αρέσουμε. Γιατί ούτε προδώσαμε αυτό που αγαπάμε ούτε και θα το εγκαταλείψουμε ποτέ…
    ΟΥΣΤ λοιπόν, Εμείς και όλοι σας...

    DIM: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ , ΜΟΝΟ ΟΦΙ ΕΙΜΑΙ , ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΦΗ , ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΦΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ. ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AΠΟ athleticradio.gr

    Μόνο νίκες θέλει ο ΑΟΑΝ και περιμένει γκέλα του ΟΦΙ, για να πατήσει και πάλι κορυφή.

    Η επιστροφή στις νίκες έφερε και πάλι χαμόγελα στο ''στρατόπεδο'' του ΑΟΑΝ και έτσι πρέπει να συνεχίσουν οι ''κυανόλευκοι'' αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

    Η ομάδα έκανε το χρέος της κόντρα στον ΠΑΟ Κρούστα και τώρα την περιμένει ένα δύσκολο ματς απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Νίκη, αλλά κανείς δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από αυτό το παιχνίδι, παρά μόνο ότι στο τέλος θα έχουν τους τρεις βαθμούς.

    Η ομάδα του Αγίου Νικολάου θέλει το απόλυτο σε όλα τα παιχνίδια πλέον, καθώς δεν θέλει να αυξηθεί η διαφορά από την κορυφή και αν ωστόσο έρθει και κάποιο ''στραβό'' αποτέλεσμα για τον ΟΦΙ, έχει καλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΣΑΤΣΕ ΑΡΧΗΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑ-ΟΦΙ ΚΑΙ ΑΟΑΝ-ΝΙΚΗ!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΙΝΗΣΕΣ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΠΙΣΩ ΛΑΜΟΓΙΟ ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΑ.....ΟΙ Ο ΟΦΙ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ , ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; ΛΑΜΟΓΙά ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ DIM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TORA POY ARXISE O OFI NA PAIZEI MPALA ANAVALOUNE TON AGONA? MAS DOULEVOYNE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951