Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΟΦΙ - ΑΟΑΝ 0-0. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.



Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το σημερινό ντέρμπι. Ο ΟΦΙ , χωρίς να πιάσει απόδοση αξιώσεων , είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα , ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ σε τρείς καλές ευκαιρίες που δημιούργησε με τους Μεμετζή , Αγγελάκη και Παπαδάκη αντίστοιχα. Ολα αυτά απέναντι σε ένα ΑΟΑΝ , ο οποίος ήρθε στην Ιεράπετρα με σαφέστατο στόχο την ισοπαλία. Κορυφαίος παίκτης του ΟΦΙ , ήταν ο αρχηγός ο Γιώργος ο Χατζηγιαννάκης. Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του κόσμου. Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι του ΟΦΙ κατέκλυσαν το ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ και έδειξαν για μια ακόμα φορά , ότι είναι η πιό σταθερή αξία του ΟΦΙ , διαχρονικά. Οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ για μια ακόμα φορά επίσης , ήταν ο 130ς παίκτης του ΟΦΙ. Εδιναν τον τόνο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Βέβαια δεν αποζημιώθηκαν οι φίλοι του ΟΦΙ σήμερα , ούτε από το αποτέλεσμα , ούτε από την απόδοση της ομάδας , ΟΜΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΣ , και είναι αυτός που θα μας κρατήσει ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ όλους , μέχρι την επίτευξη του. Σήμερα , ήταν ένα γνήσιο ντέρμπυ , μεταξύ δύο πρωτοπόρων , όπου πάντα σε τέτοιους αγώνες υπερισχύουν τα νεύρα , το πάθος , η δύναμη και ΟΧΙ το καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε τίποτα απο τον σημερινό αγώνα , όμως δεν χάσαμε και τίποτα. Παραμένομε πρώτοι , υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ. Οι φωτογραφίες κλικάρονται. Οποιος θελει να γραψει σχολιο , με ψευδωνυμο , αποκτα κωδικο μπαινοντας στο https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=el
Υ.Γ. Αξιοσημείωτη η παρουσία στις κερκίδες του ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟΥ , του πρωην προέδρου του ΟΦΙ , Ανδρεα Ανατολιωτάκη ο οποίος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

20 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΦΙΤΖΗΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΄ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ΄΄.
    ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΙ ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΩΤΕΣ ΤΡΙΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ .ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ.
    .....ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!ΟΦΙ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΦΙ ΟΛΕ ΟΛΕ............

    Υ.Γ. ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΣΤΟ "ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ" ΑΟΑ-ΑΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ.
    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΦΑΡΑ. ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SOSTOS O VAMENOS. DEN KSENERONOUME , SINEXIZOME. MIA ZOI OMILARAAAAAAAAAAAAAAA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ENTAKSEI MPOROYSAME NA PEKSOME KALITERA KAI NA KERDIZAME. OI PAIKTES OMOS EINAI POLI AGXOMENOI. SINEXIZOME DINATA. TON AGIO THA TON KERDISOME STHN EDRA TOY. OLOI MAZI DINATA GIA THN ANODO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. entaksei paidia den kerdisame alla to oti de xasame einai thetiko, perysi xasame enan agwna mono sto 95 kai xasame to prwtathlima, alla egw paratirisa kati, kathe kiriaki vlepoume to idio theama kai tous idious paixtes, kalo einai na paiksoune kai alloi isws na einai kai kaliteroi , episis aftos o agios irthe kai epaikse antipodosfairo alla kai emeis eprepe na riskaroume perisotero,telos pantwn o kosmos tis ierapetras itan kai einai sto plevro tis omadas kati pou fanike kai exthes kai oi kourites ekanan foveri atmosfaira !!!!!
    parola afta egw pistevw oti oi omada tha veltiothei perisotero giati exei roster periferiakou

    ante mori ofaraaaa!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ela more me ton dietith ton vlasi ton mlk.. na poumh.evlepte oti tou rxotane sto mialo.. vevaio kai o ofh mas den edikse xaraktira.. oste na xtipisi to pexnidi.. sto epomenw.. pali ekei i kourites mas.. na stiriksi tin ofaramas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ; ΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ , ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΜΕ. Ο ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MPRAVO STOYS KOYRITES GIA TI X8ESINH TOUS DINAMIKH YPOSTIRIKSH STHN OFARA MAS. PREPREI OMOS NA KANOUME TO IDIO KAI MESA STON AGIO KAI MESA STHN NEAPOLH KAI MESA STH SITIA KAI ALLOU GIA NA PAROME TO PROTA8LIMA.
    OFI-KOYRITES-8RISKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΟΦΙΟΥΧΕ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AΠΟ athleticradio.gr

    Α΄ ΕΠΣ Λασιθίου: Ισόπαλο το ντέρμπι
    Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής για την 7η αγωνιστική ανάμεσα στον ΟΦΙ και τον ΑΟΑΝ σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

    Στον αγώνα κυριάρχησε το άγχος, με ΟΦΙ και ΑΟΑΝ να κοιτάζουν περισσότερο το πώς δεν θα χάσουν παρά το πώς θα κερδίσουν, με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει ικανοποιημένους τους δυο αντιπάλους, οι οποίοι παρέμειναν μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή βρίσκεται η Νεάπολη, η οποία κέρδισε με 4-2 την Τουρλωτή, σημειώνοντας τρία γκολ στο δεύτερο

    DIM: ΑΦΗΣΕ ΟΝΤΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ; ΚΡΑΤΑΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΟ "ΚΑΤΑΜΕΣΟ ΓΗΠΕΔΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΦΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΛΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΔΗΞΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΟΙ ΠΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΓΕΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ; ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΣΟΣ , ΣΤΡΑΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΤΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3ος ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ. ΣΤΟΝ ΕΟΡΔΑΙΚΟ (ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ) ΠΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΖΟ ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ. ΠΟΛΥΣ ΟΦΙ ΠΑΕΙ- ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ. ΑΧ ΡΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 1970 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΑΜ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.ΑΔΕΡΦΕ 1970 ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΟΦΙ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΩΝ. ΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΧΟΜΕ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ , ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KALA LEEI O VAMENOS. OLOI MAZI DIOIKHSH , PROPONITIS , PEKTES , FILATHLOI PREPEI NA EIMASTE ENA. OLOI NA STIRIZOME TOUS PEKTES. FETOS THELOME PROTATLIMA , OLOI MIA GROTHIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O XΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΑΚΗΣ ΣΤΗΝ "ΑΝΑΤΟΛΗ" ΣΗΜΕΡΑ:

    Ο Χριστόφορος Κουγιουμουτζάκης είπε ότι «ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, οι οποίοι είχαν σαν πρωταρχικό στόχο να μην χάσουν και να μην δεχτούν γκολ. Όποια από τις δύο ομάδες έβαζε πρώτη κάποιο τέρμα πιστεύω θα ήταν και η νικήτρια. Για αυτό κατά την άποψη μου το τελικό 0-0 είναι δίκαιο έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Αν κάποια από τις δύο ομάδες άξιζε τη νίκη περισσότερο νομίζω ότι αυτή ήμασταν εμείς καθώς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες όμως στο τέλος θα μπορούσαμε είχαμε χάσει και το παιχνίδι. Θέλω να πω επίσης ότι ήταν φανταστική η συμπαράσταση του κόσμου μας και ιδιαίτερα των Κουρητών. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ τους ευχαριστούμε και νομίζω ότι θα τους ανταποδώσουμε.

    DIM: ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟΑΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ "ΑΝΑΤΟΛΗ" ΣΗΜΕΡΑ

    Δεν χάσαμε τον έλεγχο, είχαμε καθαρό μυαλό σε όλη την διάρκεια παρά την δυναμική παρουσία και στήριξη του κόσμου του ΟΦΙ, οι οποίοι δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα. Εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο γιατί είχαμε και οι δύο ομάδες καλές φάσεις για να σκοράρουμε και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Είχα ακούσει ότι οι Κουρήτες θα βοηθήσουν δυναμικά την ομάδα τους όμως δεν περίμενα τέτοια ατμόσφαιρα λόγω του ότι στο γήπεδο μας δεν τα βλέπουμε σχεδόν καθόλου γιατί ο κόσμος μας δεν ανταποκρίνεται παρόλο που η ομάδα μας πάει καλά. Εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο και ενώ εμείς κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουμε στην Δ΄ εθνική. Τι άλλο να κάνουμε ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να δημιουργήσουν ανάλογη ατμόσφαιρα όπως οι φίλαθλοι του ΟΦΙ το Σάββατο».

    DIM: ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. AΠΟ athleticradio.gr

    Γλυκόπικρη γεύση στον ΟΦΙ
    Το ότι μπορούσαν να έχουν κερδίσουν τον ΑΟΑΝ πιστεύουν στον ΟΦΙ, που έμειναν εντυπωσιασμένοι από την παρουσία του κόσμου.

    Στην εντυπωσιακή παρουσία των οπαδών του ΟΦΙ στέκονται όλοι στην Ιεράπετρα και την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ οι περίπου 1.000 οπαδοί των γηπεδούχων.

    Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Ιεράπετρας παίρνει μεγάλη δύναμη από τον κόσμο της και σε αυτό το παιχνίδι ήθελαν οι παίκτες να τους χαρίσουν τη νίκη.

    Το τελικό 0-0 δεν βγάζει έξω από τους στόχους του την ομάδα του Νίκου Καπαράκη, αλλά αν κάποια ομάδα άξιζε να κερδίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτή ήταν ο ΟΦΙ καθώς είχε τις σπουδαιότερες ευκαιρίες να πάρει τους τρεις βαθμούς και αυτό πιστεύουν στην ομάδα της Ιεράπετρας, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή.

    DIM: ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AΠΟ athleticradio.gr

    Το παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και τη Νεάπολη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής.


    Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα παιχνίδια Κριτσά-Νίκη με τις δυο ομάδες να θεωρούνται ισάξιες και να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπως και αυτά ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία Κουτσουράς-Λακώνια και Τουρλωτή-Κρούστας. Ο σοβαρός ΟΦΙ δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα στη Γρά Λυγιά κόντρα στην πάντα επικίνδυνη ΑΕ Κοτσιφιανής η οποία αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά, ενώ ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει ο Κόρφος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ίτανο που μέχρι στιγμής απογοητεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951