Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΛΟΥΝΤΑ-ΟΦΙ 1-3

Στην πρώτη για φέτος έξοδο απο την Ιεράπετρα , ο ΟΦΙ κέρδισε μέσα στην Ελούντα τον ΚΟΡΦΟ με 3-1 , σε ένα παιγνίδι που τα είχε όλα : γκολ , κακώς ακυρωθέντα γκολ , πέναλτυ χαμένα και μη , αποβολές. Ο ΟΦΙ λοιπόν ταξίδεψε στην Ελούντα με το μόνιμο άγχος του που πηγάζει απο το γεγονός οτι δεν επιτρέπονται απώλειες βαθμών. Ενα άγχος το οποίο θεωρούμε ότι έχει βαρύνει αρκετά τα πόδια των παικτών του ΟΦΙ , κάτι που φαίνεται σε όλα τα μέχρι τώρα παιγνίδια. Ενα γρήγορο γκολ συνήθως είναι το καλίτερο αντίδοτο σε αυτές τις καταστάσεις , και ενώ ο ΟΦΙ το πέτυχε με κεφαλιά του Γιάννη Αγγελάκη λίγο μετά την έναρξη του αγώνα , ο διαιτητής Κος Κασωτάκης είχε αντίθετη άποψη και το ακύρωσε ως οφσάιτ προς γενική έκπληξη όλων. Και σαν να μη έφτανε αυτό , λίγα λεπτά αργότερα σφυρίζει πέναλτυ υπέρ του ΚΟΡΦΟΥ , σε ένα υποτιθέμενο μαρκάρισμα εντός περιοχής πάλι προς γενική έκπληξη όλων. Ευτυχώς η εκτέλεση του πέναλτυ ήταν άστοχη . Το γκολ που δεν μέτρησε για τον ΟΦΙ , θεωρήσαμε όλοι οτι ήρθε η ώρα να μετρήσει όταν στα μισά περίπου του ημιχρόνου , ο Λαγουδάκης με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλλα να κτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά μέσα στην εστία του ΚΟΡΦΟΥ , πριν πάρει ανάποδη τροχιά και βγεί πάλι έξω. Ο κος Κασωτάκης έχει πάλι αντίθετη άποψη και λέει να συνεχιστεί το παιγνίδι αντί να κατοκυρώσει το γκόλ υπέρ του ΟΦΙ. Με αυτά και με αυτά ο ΟΦΙ τελικά κατάφερε να πετύχει ένα γκόλ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Χ.Κουγιουμουτζάκη , και δύο στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μπάτση Φώτη και Χατζηγιαννάκη Γιώργο (πέναλτυ) , ενώ προηγουμένως είχε μειώσει σε 1-2 ο ΚΟΡΦΟΣ στην μοναδική ουσιαστικά επίσκεψη με αξιώσεις στην εστία του ΟΦΙ. Στην φάση του πέναλτυ υπέρ του ΟΦΙ ο ΚΟΡΦΟΣ έμεινε με δέκα παίκτες , ενώ λίγο μετά απεβλήθη και ο Γ.Αγγελάκης με δεύτερη κίτρινη. Oι φωτογραφίες κλικάρονται.
Οποιος θελει να γραψει σχολιο , με ψευδωνυμο , αποκτα κωδικο μπαινοντας στο https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=el

16 σχόλια:

  1. O ΔΙΕΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΕΖΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΟΑΝ. ΣΕ ΥΠΙΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΗ Ο ΟΦΙ ΗΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo stin omada mas gia tin nikh kai mpravo stous filathlous mas pou vrethikan ekei an htan kai oi kourites tha ginotan panikos, pantos h omada htan veltiwmenh se sxesh me to prohgoumeno mats alla akoma theloume douleia alla kai merikes allages isws stin 11kada, alla shmasia exei pws kerdizei h omada

    ante mori ofaraaaa anevainoume......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PAME RE OMILARAAAAAA. SE TREIS AGONISTIKES PEZOME ME TON AGIO. TREIS NIKES MEXRI TOTE KAI DEN TO XANOME TO PROTA8LIMA META.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΟΜΙΛΑΡΑ ΤΑ Γ@ΜΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΟΛΑ,
    ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΛΟΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΕΔΩ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΛΟΚ ΤΟΥ ΟΦΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΙΝΚ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ
    ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ, ΟΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tis fotografies apo tn agwna me tn elounta pou mporoume na tis vroume 3erei kaneis!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ofikaideneimaikala ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΓΕΘΥΝΟΝΤΑΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΜΙΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΧΑΤΖΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ.
    ΦΙΛΕ GR@ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ , ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ofi oleo, oleo,oleo, oleee ofi kai narkotika... taksidevw gia sena se oli ti gi.. opou kai na pas tha mai kei... mono gia sena lew, oleo oleee den tha se afisw poteee, OFI gia sena to trelogiatro.. ton episkeptomai syxna... den exw spiti den exw myalo.. ofi kai den eimai kalaaaa

    pame reeee ofaraaaa!!!!

    oloi mazi gipedo na enisxisoume tin omada mas me opoion kai na paizei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας παίδες. Καλά αρχίσαμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι φέτος είναι δική μας η κούπα. Υπάρχει περίπτωση στον αγώνα με τον ΑΟΑΝ να είμαι ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.
    Ασπρόμαυρους χαιρετισμούς απο την πρωτεύουσα.
    ΟΦΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AΠΟ athlrticradio.gr
    Α΄ ΕΠΣ Λασιθίου: Χέρι-χέρι στην κορυφή ΑΟΑΝ-ΟΦΙ
    Μαζί συνεχίζουν στην κορυφη της βαθμολογίας ΑΟΑΝ και ΟΦΙ μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

    Με τον ΟΦΙ να βγάζει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή για την 4η αγωνιστική, συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Ιεράπετρας, στο σπουδαιότερο παιχνίδι του διημέρου, έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την δυνατή έδρα της Ελούντας, την οποία κέρδισε 1-3.

    Κανείς δεν ξέρει όμως πια θα μπορούσε να ήταν η εξέλιξη του παιχνιδιού αν ο Γ. Σφυράκης είχε ευστοχήσει στο πέναλτι για τον Κόρφο, όταν το παιχνίδι ήταν ακόμα 0-0. Η ώρα για την δικιά του προπόνηση έφτασε για τον ΑΟΑΝ, που ήταν η σειρά του να παίξει με τους Ν. Νεάπολης, τους οποίους κέρδισε 12-1, ενώ σημαντικό διπλό πήρε ο Κουτσουράς με σκορ 1-3 στην έδρα της Δόξας Μύθων. Χωρίς νικητή (1-1) τελείωσε η αναμέτρηση του Ίτανου με τον Κρούστα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

    DIM: ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ ΕΥΣΤΟΧΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ Η ΕΛΟΥΝΤΑ; ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΩΓΕ ΤΡΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς την διαχειριση
    αρχιζω σιγα σιγα να αλλαζω την διαταξη του δικου μου μπλοκ για να γινει η ''αποθηκη'' του οφι εσεις προσπαθηστε να το κανετε ποιο ενημερωτικο
    και καθως σας αφηνω το δικαιωμα της αναρτησης μπορειτε σιγα σιγα να αλαφρωσετε το κανονικο μπλοκ απο καποιες φωτο και να τις μεταφερετε στην αποθηκη.
    απο την μερια μου οσο μπορω θα στελνω νεες φωτο
    και πληροφοριες για την ενημερωση του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TO SAVATO TIN IDIA ORA ME TON OFI EPEZE KAI N.NEAPOLIS-AOAN. O AOAN KATEVIKE ME OLOUS TOYS ANAPLIROMATIKOUS KAI XORIS TON PROPONITI KAI TON PROEDRO (MIRONA) , STON AGONA AYTO. KSERETE GIATI? GIATI OLOI AYTOI PROEDROS-PROPONITIS-PEKTES ITAN STIN ELOUDA KAI KATASKOPEVAN TON OFI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΟΑΝ-ΚΡΙΤΣΑ. ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ athleticradio.gr
    Καρνιάτης: ''Πρωταθλητής ο ΑΟΑΝ στο τέλος''
    Το ότι ΑΟΑΝ μπορεί να πανηγυρίσει στο τέλος της χρονιάς το πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Καρνιάτης.

    DIM: ΜΗ ΦΑΣ ΕΧΟΜΕ ΓΛΑΡΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OMILARA REEEEEEEEEEEEE
    KAI PROTA8LIMA 8A PAROME , KAI TOY XRONOY 8A MAS AKOYSEI PALI OLI I KRITI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. DEN JERO PIOS EISAI KYRIE KARNIATH KAI DEN UELO NA JERO ALLA AYTA POYLES TA PERNO STO NTOYKOY MPAMIE ! KAI KATI ALLO AN UES ELA THN 7h AGONISTIKH KAI PERASIS KALA XAROYPA E XAROYPA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟ athleticradio.gr

    Α’ ΕΠΣΛ: Ντέρμπι ΑΟΑΝ-Κριτσά
    Το γειτονικό ντέρμπι ΑΟΑΝ-Κριτσά ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Λασιθίου.

    Ο γηπεδούχους ΑΟΑΝ που έχει υψηλούς στόχους τη φετινή χρονιά δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών στην έδρα του, ακόμα και με μια δυνατή ομάδα όπως η Κριτσά, για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΟΦΙ.

    Από την άλλη η Κριτσά δεν θα έχει σκοπό να παραδοθεί εύκολα και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

    Ο επίσης πρωτοπόρος ΟΦΙ δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Τουρλωτής.

    Αναλυτικά τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής:

    Σάββατο 15:00:

    Μισεδάκειο: ΟΦΙ-Ολυμπιακός Τ.

    Κριτσάς: Κρούστας-Βραχάσι

    Γρα Λυγιάς: Κοτσυφιανή-Δόξα Μύθων

    Νεάπολης: Νεάπολη-Νέοι Νεάπολης

    Κυριακή 15:00:

    Αγίου Νικολάου: ΑΟΑΝ-Κριτσά

    Κουτσουρα: Κουτσουράς-Κόρφος Ελούντας

    Σητείας: Νίκη Σητείας-Ίτανος Παλαικάστρου

    Ελούντας: Λακώνια-Πύργος Καλού Χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951