Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ : ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ - ΑΛΜΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΟΦΙ


Εκπληξεις περιμεναν οσους πηγαν στην σημερινη πρωτη προπονηση του ΟΦΙ , καθως ειδαν δυο πολυ καλους , γνωστους σε ολους μας , παικτες , που μεχρι χθες ανηκαν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , να προπονουνται με τον ΟΦΙ. Και αυτο γιατι οι Λαγουδακης Ιωαννης (27 ετων) , και Χιουσκαι Αλμπανο (18 ετων) , ειναι τα σημερινα μεταγραφικα αποκτηματα του ΟΦΙ. Χαφ και οι δυο , δεδομενης αξιας απο την θητεια τους στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , αναμενεται να ενισχυσουν σημαντικα τον ΟΦΙ. Κατα τα αλλα , τριαντα (30!) παικτες εδωσαν σημερα το παρον , στην πρωτη προπονηση του ΟΦΙ , με τους Κουτρουλια , Χαρβαλα και Μιγγα Ι. να ερχονται αυριο στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. Αν αναλογιστει κανεις οτι δυο χρονια πριν , τετοιες μερες , ο ΟΦΙ αριθμουσε μολις επτα (7) δελτια ποδοσφαιριστων στο ροστερ του , καταλαβαινει αμεσως οτι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΟΦΙ . (Με κλικ η εικονα μεγαλωνει).

14 σχόλια:

  1. ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΕΦΕΡΙΑΚΟΥ ΕΧΟΜΕ ΝΟΜΙΖΩ , ΤΩΡΑ ΠΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΑΤΟΛΗ":
    Οι ώρες χρήσεις του Μισεδάκειου από τις ομάδες της Ιεράπετρας
    Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009 08:40 διαχειριστής
    Σε μείζον πρόβλημα εξελίσσεται το γηπεδικό για τις ομάδες ποδοσφαίρου της Ιεράπετρας αφού οι εγκαταστάσεις της πόλης δεν επαρκούν για να καλύψουν τις απαιτήσεις.

    Μετά το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο στο «Π. Βουζουνεράκης» αναγκαστικά θα φιλοξενηθούν και οι τρεις ομάδες της πόλης στο Μισεδάκειο και ειδικά για την Αναγέννηση και τον ΑΣ Ιεράπετρας που αγωνίζονται στο Περιφερειακό αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο. Οι διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν στο χώρο αυτό σίγουρα θα βελτιώσει την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή όμως και πάλι δεν θα αλλάξουν πολλά.

    Στις τάξεις και των τριών ομάδων υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την αμέλεια του Δήμου Ιεράπετρας που άφησε να περάσει πολύτιμος χρόνος από τον Απρίλιο που ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Περιφερειακού και εκφράζουν την απαισιοδοξία τους για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος των εργασιών στο δημοτικό στάδιο. Κάποιοι μάλιστα εκτιμάνε ότι το γήπεδο δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Δεκέμβριο οπότε θα είναι καταστροφικό και για τις τρεις ομάδες. Ήδη τα σωματεία έχουν υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά αφού δεν θα έχουν έσοδα από τις διαφημιστικές ταμπέλες που τοποθετούνται κάθε χρόνο στο γήπεδο.

    Τα προβλήματα στους αθλητικούς χώρους έρχεται σε μια χρονιά ευνοϊκή για το ποδόσφαιρο της Ιεράπετρας αφού δυο ομάδες αγωνίζονται στην Δ΄ εθνική και η τρίτη ομάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην Α΄ κατηγορία και να διεκδικήσει και αυτή με πολλές αξιώσεις την άνοδο στο Περιφερειακό.

    Την Παρασκευή το πρωί έγινε μια ακόμη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων και του προέδρου του Δημοτικών Χώρων Άθλησης Ιεράπετρας κ. Νίκου Κοινά για να βρεθεί λύση σε ότι αφορά την χρήση του Μισεδάκειου. Υπήρξε καλή διάθεση από όλους ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και ο κ. Κοϊνάς πρότεινε διάφορες λύσεις, όπως οι προπονήσεις να γίνονται με διπλή βάρδια, η πρώτη από 16:45 έως 18:15 και η δεύτερη από 18:15 έως 20:00. Οι ομάδες θα κάνουν τις προπονήσεις πότε δύο μαζί και πότε ξεχωριστά, ισότιμα πάντα. Επίσης μια φορά την βδομάδα κάποια από τις τρεις θα πηγαίνει να κάνει προπόνηση στην Γρα Λυγιά και εάν το επιθυμούν κάποια εκ των ΑΣ Ιεράπετρας, Αναγέννηση μπορεί να χρησιμοποιεί και το Πέτρος Βουζουνεράκης μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΑΛΜΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΟΥΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΤΙ ΠΗΡΕ Η ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΚΛΙΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. auti einai h megali dinami tou ofi stin proti proponisi na dineis 250 eisitiria diarkeias kai epete sinexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE
    Παρά την αισιοδοξία που υπήρξε τις τελευταίες ώρες σχετικά με την συμμετοχή του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Β' Εθνική, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνίζεται οριστικά στο περιφερειακό πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική περίοδο.
    Οι κ. Κοσμίδης και Ρόμπος από τον ερασιτέχνη, κατέβαλλαν την Τρίτη (25/8) το παράβολο των 9.400 ευρώ που απαιτείται για την συμμετοχή κάθε ομάδας στην Β' Εθνική. Ωστόσο, η Ενωση Β' και Γ' Εθνικής θεώρησε εκπρόθεσμη την καταβολή των χρημάτων καθώς η προθεσμία έληξε την Δευτέρα (24/8).
    Ως εκ τούτου, ο ιστορικός Απόλλωνας Καλαμαριάς υποβιβάζεται και θα αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα την σεζόν 2009-10 και την θέση του στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία θα πάρει η Ρόδος.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλων Καλαμαρίας υποβιβάστηκε στο περιφερειακό πρωτάθλημα, καθώς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις.
    Όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα μένουν ελεύθεροι και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συναντήσεις με υποψήφιες ομάδες
    DIM: ΟΙ 'ΔΙΚΟΙ" ΜΑΣ , ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΔΗΣ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OΣΟΙ ΗΔΑΝΕ ΤΟ ΧΑΡΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΙΣΗ ΕΠΑΘΑΝΕ ΠΛΑΚΑ. ΠΟΛΑ ΚΙΛΑ ΜΠΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ
    Φιλοδοξίες για τίτλο στον ΑΟΑΝ
    Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2009 06:55 διαχειριστής
    Με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά κυρίως σκληρή δουλειά και σύνεση ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο ξεκίνησε την Κυριακή το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου ο ΑΟΑΝ.

    Παραβρέθηκαν 24 ποδοσφαιριστές, που έχουν τις δυνατότητες να ανεβάσουν την Αγιονικολιώτικη ομάδα σε υψηλότερο και πιο ανταγωνιστικό επίπεδο.

    Τον αγιασμό τέλεσε ο π΄ Νεκτάριος Μπανταλάκης και ευχήθηκε επιτυχίες και πολλές νίκες. «Τα τρόπαια και τα μετάλλια, πρόσθεσε, κατακτώνται με θάρρος, ευγένεια. Μέσα από τους αγώνες και από την εργασίας σας να αποκομίσετε ότι καλύτερο», συμπλήρωσε και ευχήθηκε τέλος δύναμη, υγεία σε αυτούς και στην οικογένεια τους.

    Ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ Μύρωνας Πολυχρονάκης αφού καλωσόρισε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, τους ευχήθηκε υγεία και ζήτησε από όλους πειθαρχία και ομόνοια ώστε να μπορέσουν όλοι μαζί να κάνουν καλύτερη πορεία σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και να πραγματοποιήσουν τους στόχους που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Δ΄ εθνική όπου όπως είπε χαρακτηριστικά ανήκει ή ακόμη ψηλότερα.

    Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο προπονητής Χρήστος Νικητάκης που ζήτησε από τους παίκτες σοβαρότητα, πειθαρχία, συνέπεια στις υποχρεώσεις τους και πολλή δουλειά. Επισήμανε ότι θα πρέπει «να αντιληφθούμε όλοι που βρισκόμαστε εδώ, προπονητικό τιμ, παίκτες, παράγοντες ότι έχουμε υποχρέωση προς την ομάδα» και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να κοιτάξουμε να γίνουμε μεταξύ μας μια καλή οικογένεια που θα συμμετέχει και ο φίλαθλος κόσμος του Αγίου Νικολάου. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

    Ακολούθησε ελαφρά προπόνηση με λίγο τρέξιμο και μπάλα και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό διάρκειας 30 λεπτών. Οι προπονήσεις μπήκαν από χθες σε κανονικό ρυθμό, θα διεξάγονται καθημερινά και γίνονται υπό τις οδηγίες του Χρήστου Νικητάκη που θα έχει βοηθό τον Αχιλλέα Δημητριάδη που θα έχει την επίβλεψη των τερματοφυλάκων, ενώ θα είναι και αρχηγός.

    Η ομάδα ξεκινά με σημαντικές προσθήκες που θα είναι βαρόμετρο στην επίτευξη των υψηλών στόχων. Θα αγωνιστούν φέτος ο Αχιλλέας Δημητριάδης, ο επιθετικός Θανάσης Γκέκας, ο αμυντικός Αλέκος Κουρίνος, ο νεαρός ταλαντούχος μέσος Στέφανος Πυθαρούλης, ενώ στο στόχαστρο είναι τρεις έμπειροι παίκτες ενδεκάδας με τους οποίους οι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

    Μέχρι στιγμής στο ρόστερ των «κυανόλευκων» είναι οι: περυσινοί Νίκος Βιδάκης, Γιώργος Γκογκολαούρι, Σπύρος Κάτσης, Περικλής Κόλλιας, Λεωνίδας Λαζαρίδης, Κωνσταντίνος Μουτάκης, Γεώργιος Μακράκης, Ιωάννης Μπροκαλάκης, Χριστόφορος Μυλωνάκης, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Μανόλης Σπανουδάκης, Κωνσταντίνος Σπυριδάκης, Χρήστος Φαγάς, Ιωάννης Φιορέτζης, Γεώργιος Χαβάκης, Οδυσσέας Χαρίτος, Αουριλντο Χατζιάι, Ιορδάνης Τσιρκίνης, Μανόλης Μαρκάκης, Μιχάλης Πυθαρούλης, Αριστος Λεμπίδης, Γιώργος Ξενικάκης, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιώργος Ναρλιώτης, Γιάννης Δήμας, Ροντρίκο Βαρβαρόσι, οι φετινοί: Αθανάσιος Γκέκας (ελεύθερος από ΑΟ Κριτσάς,), Αχιλλέας Δημητριάδης (ελεύθερος από ΑΟ Κριτσάς), Μανόλης Πετράκης (μεταγραφή από ΑΟ Κριτσάς), Στέφανος Πυθαρούλης (επέστρεψε από ΑΟ Κριτσάς), Αλέκος Κουρίνος (ελεύθερος από ΠΑΟ Κρούστα), Δημήτρης Καρλιάτης (μεταγραφή από Γύθειο), Αντώνης Πρίφτης (μεταγραφή από Αναγέννηση), Αλέξης Σκουλούδης (ελεύθερος από Πύργο Καλού Χωριού), Κωνσταντίνος Χατζιάι (μεταγραφή από Ελπίδες Αγ. Νικολάου), Χαράλαμπος Λάππας (μεταγραφή από Ελπίδες Αγίου Νικολάου), Σαμουελ Μουτσάι (μεταγραφή από Ελπίδες Αγίου Νικολάου) και Μάρκος Δήμας (ανανέωσε για ένα χρόνο).

    DIM: ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OPOIOYS KAI NA PARETE TH PLATI TOY OFI UA KOITATE!!! MOLIS FTASAME TA 300 DIARKEIAS SE TREIS MERES! OFARA MOY GERA GERA KAI G.............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ athleticradio.gr
    Έξι μεταγραφές ο ΟΦΙ
    Με έξι μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε κατά πάσα πιθανότητα τις μεταγραφές του ο ΟΦΙ.

    Η ομάδα της Ιεράπετρας είναι η «πρωταθλήτρια» στις μεταγραφές στο Λασίθι και αυτό που έχει να κάνει τώρα ο Νίκος Καπαράκης είναι να «δέσει» τους νέους παίκτες και να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα, για τον λόγο τον οποίο χτίστηκε.

    Οι έξι παίκτες που ανακοίνωσαν στον ΟΦΙ είναι ο 30χρονος Γιάννης Λαγουδάκης, ο νεαρός 18χρονος Αλμπάνο Χουσκάϊ, τα αδέρφια Πέτρος και Μίμο Μήλε 29 και 26 ετών αντίστοιχα, ενώ το χορό έκλεισαν οι 17χρονοι ταλαντούχοι Λασιθιώτες Δημήτρης Σφυράκης και Μανώλης Φραγκιαδάκης.

    Επιμέλεια: Μάνος Μαρκάκης

    DIM: ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΚΤΑΡΑ ΤΟ ΖΟΥΜΠΑΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ; Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΗΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΟΦΙ. ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AN THN OMAΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΦΙ , ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. PAME GERA RE OMILARA. SE LIGO KAIRI KAI 8A MAS 8IMOYNTAI KAI 8A MAS FOVOUNTAI OLOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΦΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΝΤΟΥ ΝΤΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951