Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΟΦΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΚΡΟΙ -ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΓΓΑΣ

Συνεχιζεται η μεταγραφικη ενισχυση της ομαδας μας. Ο Πετρος Βενιτουρακης , 20 ετων , αγωνιζομενος ως "μικρος" , 1.90 υψος , αμυντικος , προερχομενος απο ομαδα του Ηρακλειου , ειναι το σημερινο αποκτημα του Ο.Φ.Ι. ενω απο το Σαββατο ειναι γνωστες οι μεταγραφες , των δυο ταλαντουχων μικρων Μεμετζη Γιαννη και Προβατα Mχαλη καθως και η επιστροφη μετα απο ενα χρονο στον ΟΦΙ του Γιαννη Μιγγα. Ακολουθει το πληρες ρεπορταζ απο την 'ΑΝΑΤΟΛΗ" για τις τελευταιες μεταγραφες του Ο.Φ.Ι. Να σημειωσομε πρωτα , οτι τελικα η ομαδα η οποια θα κατεβει σαν δευτερη ομαδα του ΟΦΙ , στο Β τοπικο ειναι η ΘΥΕΛΛΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και οχι η ΛΥΓΙΑ.
ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ :
Συνεχίζει δυναμικά τη μεταγραφική του ενίσχυση ο ΟΦΙ με την διοίκηση του να ανακοινώνει άλλους τρεις ποδοσφαιριστές την Παρασκευή το πρωί με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία και ολοκληρώθηκαν τα τυπικά.
Πρόκειται για τον έμπειρο επιθετικό Γιάννη Αγγελάκη και τους ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους Γιάννη Μεμετζή και Μιχάλη Προβατά.
Για τον πρώτο δεν χρειάζονται πολλά σχόλια αφού πρόκειται για ένα παίκτη μεγάλης αξίας με τεράστια πείρα και αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του ΟΦΙ στην επίθεση. Πέρυσι πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή χρονιά με τον ΑΣ Ιεράπετρας, συμβάλλοντας και αυτός τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα του τον τίτλο. Έτσι λοιπόν η επιθετική γραμμή του ΟΦΙ αναμένεται να βγάζει φωτιές με τις δύο τεράστιες προσθήκες των Αγγελάκη και Χαρβαλιά, οι οποίοι είναι εξαιρετικά τεχνίτες και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, έχοντας ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδο της ομάδας με την αξία τους.
Τώρα εκτός από την εμπειρία και την ποιότητα που σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα, ο ΟΦΙ έχει επίσης νιάτα και ταλέντο, με τους Γιάννη Μεμετζή και Μιχάλη Προβατά να είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον του ΟΦΙ. Ο πρώτος, έκανε προπονήσεις με την Ιεραπετρίτικη ομάδα από τα μέσα του χειμώνα πέρυσι και ήδη γνωρίζει καλά την ομάδα και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Και οι δύο προέρχονται από την ομάδα της Θύελλας, έχοντας χρονολογία γέννησης το 1994. Ο Νίκος Καπαράκης πιστεύει σε αυτούς και για αυτό άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση τους και αν αναλογιστούμε τη νέα φιλοσοφία και τα καινούργια δεδομένα που δημιουργούνται στον ΟΦΙ θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δύο μικρούς να παίξουν μπάλα, έχοντας δίπλα τους έμπειρους συμπαίκτες, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν σημαντικά στα πρώτα τους σοβαρά ποδοσφαιρικά βήματα. Επίσης την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες ανανεώσεις της Ιεραπετρίτικης ομάδας με δύο ακόμα ικανούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να παραμένουν στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΙ. Πρόκειται για τα αδέρφια Βασίλη και Γιάννη Μίγγα με τον πρώτο να τα βρίσκει με την διοίκηση και τον δεύτερο να επιστρέφει μετά από ένα διάστημα ενός έτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Πέμπτη το βράδυ, η Θύελλα Ιεράπετρας αποτελεί τη θυγατρική ομάδα του ΟΦΙ, η οποία θα επανδρωθεί με παιδιά 14-17 ετών με καθοδηγητή τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Παπαγεωργίου.
Στα μέσα της χρονιάς αυτής που θα διανύσουμε θα αποφασιστεί εάν η Θύελλα θα μετονομαστεί σε κάτι παρεμφερές με τον ΟΦΙ ή θα παραμείνει ως έχει.

16 σχόλια:

  1. Παιδιά μπορώ να σας ρωτήσω , με κείνη τη περιβόητη ένωση των ομαδων μας , παίζει ακόμα τίποτα ; το χρονοδιάγραμμα για του χρόνου , το θυμάται κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΕΝΩΣΗ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ?ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΦΙ.ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΦΙ.ΤΙ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΣΥΖΗΤΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΦΑΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ , ΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΙΓΓΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΙΓΓΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΘΑΝΑΙ Η ΚΑΛΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI EINAI KAI OFARA O MIGAS O GIANIS. LIGO PARAPANO MIALO NAXE. AN TON EIXAME STA MPARAZ 8A VGENAME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE :
    ΟΦΙ: Πήρε τρεις μικρούς
    Τρεις εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις έκανε ο ΟΦΙ που απέκτησε τους Πέτρο Βενιτουράκη, Γιάννη Μεμετζή και Mιχάλη Προβατά.

    Συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυση του ο ΟΦΙ, καθώς προχώρησε σε ακόμα τρεις μεταγραφές. Ο Βενιτουρακης είναι 20 ετών, ενώ Μεμετζης και Προβατας είναι 15 ετών και θεωρούνται μεγάλα ταλέντα.

    Επίσης ανακοινώθηκε και η επιστροφή μετά από ένα χρόνο στον ΟΦΙ του Γιάννη Μίγγα.
    Επιμέλεια: Μάνος Μαρκάκης

    DIM: ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai pouse akoma ta kalitera erxonte se euxaristo pantos OMILOS 1!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΦΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΑΙΟΛΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗ Γ. ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΔΥΝΑΤΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ.
    ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΔΥΟ PHOTO ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2007. ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ BLOG ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ www.aiolikos-fans.gr NA ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. blackgeraki wellcome.
    ΦΙΛΕ ΑΙΟ 3 ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ. ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΚΤΑ , ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟ 3 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΟΦΙ ; ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ; ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ -ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΟΦΙ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ .. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE :
    Στις ανακοινώσεις τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Μακεδονικός, καθώς οι Τόλυ Παϊζάνος, Νίκος Αστάρης και Βασίλης Αβραμίδης, είναι και επίσημα πλέον κάτοικοι Νεάπολης.


    Ο πρώτος είναι 24ετών, έχει αγωνιστεί σε ΟΦ Ιεράπετρας, Λαμία και ΠΑΟΝΕ και αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Μακεδονικού.

    Ο Αστάρης προέρχεται από τον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ενώ για τον Αβραμίδη, η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποτέλεσε το τυπικό σκέλος της μετακίνησης του στο Μακεδονικό, καθώς η μεταγραφή είχε γνωστοποιηθεί από τις προηγούμενες μέρες.

    DIM: ΤΟΛΗ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ , ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951