Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΟΦΙ-ΝΕΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ


Εγινε χθες στον Αγιο Νικολαο η κληρωση των πρωταθληματων και του κυπελου των Α και Β κατηγοριων ΛΑΣΙΘΙΟΥ. Στον πρωτο επισημο αγωνα για την τρεχουσα σεζον , ο ΟΦΙ αντιμετωπιζει τους ΝΕΟΥΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ για τον θεσμο του κυπελου στις 19 Σεπτεμβριου , ενω την 1η αγωνιστικη του πρωταθληματος στις 3 Οκτωβριου ο ΟΦΙ παιζει ξανα (!!) με την ιδια ομαδα (ΝΕΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ). Τελος , για το πρωταθλημα του Β τοπικου ΛΑΣΙΘΙΟΥ , το οποιο αρχιζει στις 31 Οκτωβριου η ΘΥΕΛΛΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ( η 2η ομαδα του ΟΦΙ) , αγωνιζεται στην πρεμιερα με τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΗΤΕΙΑΣ.

9 σχόλια:

  1. TO ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ; ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ -ΟΦΙ. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΥΓΙΑ , ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΣΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΑΣΙ. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI TA TRIA DERBY (AOAN-NIKI-KRITSA) TA EXOME MESA STIN IERAPETRA STON PROTO GIRO. PREPEI NA EKSASFALISOME TO PROTA8LIMA APO TON PROTO GIRO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H OFARA MAS DEN PERNH XAMPARH APO KLHRWSEIS KAI METAGRAFES ALLWN GIATI UA TO PAROYME AHTHTOI FETOS!!! KOYRHTES OLOI TH DEYTERA STO GHPEDO NA BOHUHSOYME THN OMADA MAS STH PROTH! A!EPESE KAI H DEYTERH FAPA ! 'OFARA MOY'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi dio einai sigoyres kai pame gia alles dio ta neotera meta tis 5 to apogeuma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
    Αρκετό καιρό έχουν για να προετοιμαστούν κατάλληλα οι ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας. Οι περισσότερες ξεκινούν αυτές τις ημέρες προπονήσεις και μπορούν να καταστρώσουν τα πλάνα τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

    Αν κάνουμε μια ανάλυση όλων των ομάδων που θα αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα με βάση την δυναμικότητα τους μπορούμε να τις χωρίσουμε σε τρεις κατηγορίες με κάποιες όμως επιφυλάξεις και τι εννοούμε με αυτό. Στο πρώτο γκρουπ, το οποίο περιλαμβάνει τις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο -θεωρητικά πάντα- είναι πέντε: ΟΦΙ, ΑΟ Κριτσάς, Νίκη Σητείας, ΑΟΑΝ και ΑΕ Νεάπολης. Στο δεύτερο γκρουπ θεωρούμε τις ομάδες που αποτελούν… αίνιγμα, χωρίς να μπορούμε να προσδιορίσουμε εκ τους ασφαλούς τις πραγματικές τους δυνατότητες, όμως μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα: Πύργος, ΑΟΣ Κουτσουρά, ΑΟ Βραχασίου, ΑΕ Κοτσιφιανής και Κόρφο Ελούντα. Το τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας είναι και το πιο μεγάλο σε όγκο και περιλαμβάνει τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή –όχι απαραίτητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος- και είναι: ΠΑΟ Κρούστα, ΑΕ Λακωνίων, Ολυμπιακός Τουρλωτής, Ίτανος Παλαικάστρου, Δόξα Μύθων και Νέοι Νεάπολης.

    Σχετικά με τις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο μπορούμε να πούμε ότι πολλά θα κρίνουν στα μεταξύ τους παιχνίδια –με λίγα λόγια τα ντέρμπι.

    Αν ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα των αγώνων θα διαπιστώσουμε ότι «ευνοημένη» της κλήρωσης είναι η Νίκη, η οποία μέχρι την 7η αγωνιστική έχει θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και από την 8η αγωνιστική που μπαίνει στον χορό των ντέρμπι θα δώσει στον πρώτο γύρο τρία εκτός έδρας έδρα παιχνίδια με Κριτσά, ΑΟΑΝ 10η και ΟΦΙ 13η και ένα εντός με την ΑΕ Νεάπολης κάτι που σημαίνει ότι στον δεύτερο γύρο θα έχει στην έδρα της τα τρία από τα τέσσερα πιο δύσκολα ματς.

    Από την άλλη ο ΟΦΙ που θεωρείται ίσως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο με βάση τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει έχει όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου στην έδρα του (θα υποδεχτεί την 3η αγωνιστική την Κριτσά στο Μισεδάκειο και την 7η τον ΑΟΑΝ πιθανόν στο ίδιο γήπεδο, την 9η την ΑΕ Νεάπολης και την 13η τη Νίκη).

    Οι Κριτσώτες μέχρι την 6η αγωνιστική θα έχουν δώσει τρία ντέρμπι, με ΟΦΙ την 3η αγωνιστική εκτός έδρας, τον ΑΟΑΝ την 5η αγωνιστική στο γήπεδο τους και την ΑΕ Νεάπολης την 6η και πάλι στο γήπεδο της Κριτσάς, ενώ τελειώνουν τα ντέρμπι του α΄ γύρου την 8η αγωνιστική με την Νίκη εντός έδρας.

    Όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας θα τα δώσει η ΑΕΝ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος , αντιμετωπίζοντας πρώτα την Κριτσά 6η, τον ΑΟΑΝ 8η, τον ΟΦΙ 9η και τη Νίκη Σητείας την 11η αγωνιστική.

    Όσον αφορά τώρα τον ΑΟΑΝ, που πέρυσι έχασε πέντε παιχνίδια ντέρμπι στον πρώτο γύρο βγαίνοντας νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, θα υποδεχτεί την 5η αγωνιστική την Κριτσά στο δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου και την 8η αγωνιστική θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΙ στο Μισεδάκειο για να υποδεχτεί μια αγωνιστή μετά την ΑΕ Νεάπολης και να κλείσει τα ντέρμπι με τη Νίκη στον Άγιο Νικόλαο.

    Σίγουρα το πρόγραμμα στην θεωρία δεν λέει τίποτα γιατί όλα ανατρέπονται στην πράξη και όσοι αρχίσουν να κάνουν υπολογισμούς από τώρα σίγουρα θα βρεθούν προ εκπλήξεων κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος κάτι που έχει αποδειχτεί πολλές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H OFARA MAS UA NIKAEI KAI MESA KAI EJW KAI UA KANOYMAI TON TITLO NA ERUEI EYKOLA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ ΑΠΕΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΘΗ ΤΟ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΙΟ , Ο ΟΦΙ ΝΑ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΕΔΑΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΗ ΓΡΑ ΛΥΓΙΑ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΙ ΝΑ ΚΑΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕ. ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΝΑ ΙΡΕΜΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951