Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ team ΤΟΥ ΟΦΙ


Το νεο προπονητικο team του ΟΦΙ οπως ανακοινωθηκε απο το Δ.Σ. εχει ως εξης : Προπονητης της Α ομαδας του ΟΦΙ παραμενει ο Νικος Καπαρακης με βοηθο τον Γιωργο Ασπραδακη ο οποιος αντικαθιστα τον αδερφο του Στελιο λογω μετακομισης του τελευταιου στην Αθηνα. Προπονητης της Β ομαδας αναλαμβανει ο Γιαννης Παπαγεωργιου ο οποιος συνεχιζει την μακροχρονια ενεργο προσφορα του στον ΟΦΙ , μετα απο ενα διαλλειμμα ενος ετους περιπου. Προπονητης - υπευθυνος των Ακαδημιων παραμενει ο Γιωργος Πατερακης.

Να σημειωθει οτι η Β ομαδα θα λαβει μερος φετος , στο Β τοπικο με την ενεργοποιηση του σωματειου της Γρα Λυγιας , ταυτοχρονα δε θα κινηθουν οι γραφειοκρατικες διαδικασιες , ωστε στο επομενο πρωταθλημα η Β ομαδα να εχει ονομα συναφες με τον ΟΦΙ , πιθανοτατα θα ονομαζεται ΟΦΙ 2010.

58 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai to roster poio einai re paidia , kserei kaneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον παρον το ροστερ ειναι (για την Α ομαδα) , ολοι οι περισυνοι με ερωτηματικο μονο οι Παπουτσακης (αυτος μαλλον σταματαει) και Κορναρος (αυτος μπορει να συνεχισει) , οι δυο απο τον Κουτσουρα και ο Κουτρουλιας. Και απο δω και περα οποιες μεταγραφες γινουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επισης απο τους περισυνους δεν θα ειναι στην ομαδα ο Μουρατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an etsi file to roster tha ftiaksoume omadara mono pitsirikades theloume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ Ο.Φ.Ι ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΑΡΑ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ.


    Σ.Φ. Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΡΙΤΕΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΓΕΡΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΡΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ............ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ; ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΜΟΝΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε οφαρα γερα με νεους και παλιους.
    Κουρητες υπομονη και σε λιγο θα μαστε παλι κορυφη
    ενωμενοι ολοι μαζι
    γιωργο ψυχαρα για παντα ομολαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ante na giortasoume ta 40 mas xronia ws prwtathlites, pame re ofara.........

    omilos..... omilos......tragoudaei olh h megalonisos ..... dynata... pio dynata... ofara mou gera.....

    aka10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΑΣΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΘΑΧΟΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΣΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O KOYΤΡΟΥΛΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ.

    Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αναγέννηση-ΑΣΙ: Πιέζουν για το γήπεδο
    Μεγάλη προσπάθεια θα κάνουν τα δύο σωματεία του Λασιθίου για να παίξουν στο «Πέτρος Βουζουνεράκης».

    Την Παρασκευή στις θα έχουν συνάντηση οι άνθρωποι της Αναγέννησης και του ΑΣΙ, με τον υπεύθυνο του Δήμου Ιεράπετρας σε ότι αφορά το γήπεδο.

    Οι δύο ομάδες θα έχουν πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα καθώς θα χάσουν πολλά έσοδα από τις διαφημιστικές πινακίδες αν δεν γίνουν τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς στο «Π. Βουζουνεράκης», αφού τα δικαιώματα του «Μισεδάκειου» τα έχει ο ΟΦΙ και θα έχει βάλει τις δικές του διαφημίσεις.

    Η λύση στην οποία κοιτάζουν τώρα είναι να γίνουν κάποια μπαλώματα στα σημεία που υπάρχει το πρόβλημα με κομμάτια χλοοτάπητα και να μην γίνει ολόκληρη αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
    Επιμέλεια: Μάνος Μαρκάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΓΡΑΨΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ Η ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oraios o geros pou epestrepse sthn omada... afou re gero den mporeis xwris thn ofara, katse edw kai mhn pas pou8ena... 8a kamei megalo ergo stis akadhmies o giannhs, na mou to 8ymh8eite.

    Stis metagrafes twra...de lew, wraia ola ayta pou akougontai, alla mhpws to paratravame ligo? Topiko paizoume re paidia, kai konteyoume na ginoume Barcelona. Hrema kai wraia 8elei, xwris polles spatales, pairnoume thn koupa kai tou xronou rixnei h dioikhsh ta polla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. RE SEIS EINAI ALH8EIA AUTO POU AKOUGETAI OTI KLEISAME TON MANOLI DASKALAKH (POU EPAIZE PERYSI STO ASI)?? PAIKTARAS DE LEW, EINAI KAI PITSIRIKAS, ALLA MHPWS EINAI KAI LIGO PROVLHMA? POLLA NEYRA TO PAIDI...8YMAMAI KAI PERYSI STO DERBY ME TO ASI POU PHGE NA GINEI 8EMA ME AYTON KAI THN KERKIDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kι εμένα κάτι πήρε το αυτί μου για τον Δασκαλάκη, χωρίς να ξέρω βέβαια κάτι επίσημο. Απλά να επισημάνω ότι και πέρυσι είχαμε την ίδια ιστορία και τελικά τζίφος. Οπότε κρατάω μία πισινή. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει ο συγκεκριμένος παίκτης, αλλά το μεγάλο κέρδος είναι ότι ο ερχομός του θα βοηθήσει στο να ακολουθήσουν κι άλλοι, όπως ο παικταράς Κρασσάς.

    Σκουρα τα βλέπω τα πράγματα για το ΑΣΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΟΦΙ; ΠΩΣ ΕΤΣΙ; ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ; ΜΠΑ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΘΑ ΝΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΑΙΖΗ ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΗ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΟΥΦΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΩ. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΗ ΤΟ ΑΣΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ; ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝΕ , ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.
    ΟΦΑΡΑ ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Γ ΤΟΠΙΚΟ.
    ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ti Barcelona giname re file ? epeidi pirame ton koytroulia? siga. kala kanei o proedros. Ki allous prepei na parome. to protathlima fetos prepei na to sigourepsome. Metagrafes me tin anesi tou o ofi , 3 xronia exei na kanei. allo protathlima den xarizome.

    gate tsimento - ofara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ena ena ta pairnoume ta filarakia apo to asi pirame persi akamwti fetos daskalaki kai tou xronou krassa oloi paixtarades ... makari na
    paroume kai kissa.

    pame re ofara... me tetoio yliko pairnoume periferiako...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΟΦΙ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΨΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. re paidia san polli de mazevontai pou tha xwresoun oloi aftoi re paidia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΘΕΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΘΗ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝΕ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΣΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΣ ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ. Ο ΟΦΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΓΚΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΙ , ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. telika toys ksanamazepse o voskos olous sto mandri kai emas mallon mas xrisimopiise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. RE KANETE TI DOYLIA SAS KAI MIN ASXOLISTE ME TON BOSKO, OLOI MAZI PROPONITIKO TEAM (IMARTON 8EE MOY!!!!) DEN KANOYN MISO BOSKO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Shmera pairnoume to deltio tou Daskalakh apo to ASI. Etsi, na dialane siga siga oi anyparktoi. Kai epontai kai alloi apo kei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανύπαρκτοι...Πουθενάδες...Ωραίες εκφράσεις για μία ομάδα που πήρε την μπουκιά από το στόμα του ΟΦΙ. Αλλά έτσι είναι. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

    Αλλά δεν πειράζει. Παρόλο που πολλοί είχαμε ελπίδες ότι θα άλλαζε κάτι στα ποδοσφαιρικά πράγαματα και ειδικά με τον ΟΦΙ (καλό συμβούλιο, σωστές επιλογές, ακαδημίες κτλ), πάλι έδειξαν οι ανθρώποι της ομάδας το αληθινό τους πρόσωπο, και μιλάω για την περίπτωση Δασκαλάκη. Μπράβο κύριοι, και εις ανώτερα. Όσοι γνωρίζουν τι έχει γίνει, θα καταλάβουν.

    Τελικά ό,τι κάνουν όλοι οι άλλοι είναι λάθος και κατακριτέο. Και ό,τι κάνει ο ΟΦΙ είναι σωστό και "μαγκιά". Όταν το ΑΣΙ ενδιαφερόταν για παίκτη από τον ΟΦΙ (φιλολογικό ενδιαφέρον, χωρίς να έχει γίνει καμία επαφή), σύμβουλος του ΑΣΙ έχτηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο του ΟΦΙ (ο οποίος μπορεί και να μην είναι στο συμβούλιο - άλλωστε κουμάντο κάνουν οι απ'έξω) και με έντονο ύφος επιτέθηκε στον άλλο λέγοντας να μην τολμήσουν να πλησιάσουν τον παίκτη, και πρώτα θα μιλήσετε με τον ΟΦΙ και μετά με τον πάικτη αν θέλετε κτλ κτλ. Το θέμα έληξε εκεί. Τώρα όμως ο ΟΦΙ πήγε και έπιασε έναν πάικτη, παρακάμπτοντας την ομάδα, και ουσιαστικά τον απείλησε προκειμένου να έρθει στον ΟΦΙ. Και λένε οι έξυπνοι που κάνουν κουμάντο: Πήραμε τον έναν, θα ακολουθ΄σουν και οι υπόλοιποι. Ρε μακάρι να ακολουθήσουν και όλοι οι πάικτες. Ρε μακάρι να διαλύσει το ΑΣΙ, το ίδιο μου κάνει ειλικρινά. Αλλά τρελαίνομαι άμα βλέπω κάποιους να ευλογούν ομαδικώς τα γένια τους, και οι θύτες να το παίζουν μία ζωή θύματα.

    Αφήστε να περάσει το καλοκαίρι και θα βγούνε ΠΟΛΛΑ στη φόρα. Για να μην νομίζετε ορισμένοι οτι τα ξέρετε ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. BOSKOS
    DASKALAKHS
    NIKOS ASPRADAKHS

    3 MONO APO TIS AMARTWLES ISTORIES TOU OFI FETOS TO KALOKAIRI. BRAVO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. pedakia toy ASI , an den mporeite na kratisete tous pektes sas kitaktite ston kathrepti , den sas ftene oi alloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ANAΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,ΠΕΖΕΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. TO THEMA AGORI MOU DEN EINAI NA MPOREI TO ASI NA KRATHSEI TOUS PAIKTES. KSERETE KAI KSERW OTI AN 8ELOUNE TOUS KRATOUNE. AYTO POU APOTELEI PROVLHMA EINAI H APARADEKTH STASH KAPOIWN AN8RWPWN TOU OFI, POU 8YMIZEI ALLES EPOXES. GIATI OPOIOS EXEI TH MYGIA MYGIAZETAI LENE STO XWRIO MOU. KAI OLO TO KALOKAIRI FAGW8HKAN ORISMENOI OTI TO KAKO ASI KAI H KAKIA ANAGENNHSH (OI OPOIOI KOITOUSAN THN DOULEIA TOUS KAI DEN ENOXLOUSAN NOMIZW KANENAN)8ELOUN NA DIALYSOUN TON OFI. LES KAI EINAI TIPOTA KOMPLEKSIKA PAIDAKIA. ALLA TO POIOS 8ELEI NA DIALYSEI POION, KAI TO POIOI EINAI AYTOI POU AGAPOUN TO PODOSFAIRO KAI 8ELOUN TO KALO THS GERAPETROS FANHKE.

    O OFI H8ELE NA PAREI TON VOSKO (KAI TON GIO TOU) STHN OMADA PROKEIMENOU NA VALEI SE TROXIA DIALYSHS THN AOA. KANW LA8OS? KA8E MERA PIANOUN KAPOIOUS PAIKTES APO TO ASI PROKEIMENOU NA DIALYSOUN TO ASI, GIATI KSEROUN OTI ENAS AMA FYGEI 8A AKOLOU8HSOUN KI ALLOI. KANW LA8OS???

    OPOTE KAPOIOA ALLA "PAIDAKIA" AS KOITAKTOUN STON KA8REPTH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΝΕ ΑΝ Ο ΟΦΙ ΗΚΛΕΓΕ ΤΗ ΜΗΡΑ ΤΟΥ , ΚΑΘΟΤΑΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΚΑΝΕ ΠΡΑΜΑ Ε; ΚΑΙ ΑΝΕ ΔΙΑΛΥΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ Ε; ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΥΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΗΣΕΤΕ ΜΑΣ ΙΣΗΧΟΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΗ ΚΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Apo oti vlepo arhise siga siga simahia AOA-ASI enantion toy OFI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΑΓΚΕΣ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ ΑΣ ΜΗ ΚΡΙΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΙΨΟΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΣΤΙΚΗ ΣΙΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟΑ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ. ΣΤΟ ΑΣΙ ΑΡΧΙΖΟΜΕ ΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΗΠΟΙ ΚΡΙΦΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΟΦΙ , Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΤΟ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΟΑ. ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΚΡΗΦΤΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1. Μάθετε ορισμένοι ορθογραφία.
    2. Συμμαχίες, σχέδια και λοιπά κωμικοτραγικά τα ακούω βερεσέ. Αν νομίζετε ότι έτσι πουλάτε "πνέυμα", κάνετε λάθος.
    3. Αν δεν θέλετε να ασχολούνται ορισμένοι με τον ΟΦΙ, τότε κάνετε και σεις το ίδιο. Μην ασχολείστε μαζί τους.
    4. Κανείς δεν είπε να κατσει ο ΟΦΙ 10 χρόνια στο τοπικό και να μην κάνει τίποτα. Αλλά άλλο πράμα να παλεύω να φτιάξω την ομάδα μου, και άλλο να βάζω τρικλοποδιές στους άλλους, νομίζοντας ότι αν ρίξω τον άλλο χαμηλότερα, θα τον φτάσω. Είσαι μάγκας; Γίνε πρώτος με την αξία σου, και άσε τους άλλους να κάνουν ό,τι γουστάρουν.
    5. Για τον Βόσκο τώρα. Δεν έγινε απόπειρα να τον πάρει ο ΟΦΙ; Λένε ψέμματα όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο; Και αν είναι ψέμμα, ας βγουν πρόεδρος και προπονητής του ΟΦΙ να το διαψεύσουν. Γιατί όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
    6. Είναι ψέμμα ότι καταστρώθηκε ολόκληρο "θέατρο" (αν και καραγκιοζιλίκι είναι η καλύτερη λέξη) προκειμένου να πάρει ο ΟΦΙ τον Ασπραδάκη από την Κοτσυφιανή και να μην συνεχίσει στο ΑΣΙ;
    7. Είναι ψέμμα ότι στην ουσία "απειλήθηκε" ο Δασκαλάκης προκειμένου να φύγει από το ΑΣΙ και να πάει στον ΟΦΙ; Και φυσικά μπλέξανε τα επαγγελματικά με τα ποδοσφαιρικά;
    8. Είναι ψέμμα ότι πλέον συνήθης πρακτική είναι ο ΟΦΙ να παραβλέπει ομάδες και διοικήσεις (προφανώς οι άλλοι είναι πολύ μικροί για να συζητάμε μαζί τους) και πιάνουν παίκτες απευθείας, πολλές φορές σταματώντας τους στο δρόμο;
    9. Ωραία τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις, αλλά επειδή τα παθήματα δεν έγιναν τελικά μαθήματα, μήπως ο ΟΦΙ ξοδέψει ακόμα πιο πολλά από ότι ξόδεψε πέρυσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. gia to filo toy asi pou klaigetai kai de mas leei kai to onoma tou , mporei na mou pei gia pio logo na paiksei kapoios sto asi ? afou den prosfairei tipota ston podosfairisti, den exei stoxo, den exei kosmo kai genika den exei anthrwpous na endiaferontai gia tin omada pes mou giati na paiksoun sto asi, pera apo ti diki tous kavla?oso gia tin apoleia tou titlou: pera apo tin aksiepaini prospatheia sas alla kai tin aperioristi tyxi sas afou kerdisate 5-6 mats meta to 85', alla kai ta lathi ta dika mas sto ksekinima tis saison px , xasame kapoious vathmous me ton proigoumeno coouts, to protathlima xathike gia ton ofi se 2 mats me asi sto 94' otan egine faoul kai de sfirixtike eis varous tou ofi to opoio paradextike kai o paixtis tou asi , kai, me tin neapoli pou eixa 5 vasikous paixtes travmaties pou eixan na akoumpisoun mpala 1,5 mina!!!! afti tin mpoukia mas pires apo to stoma. kai kati teleftaio , ki egw kserw polla...

    ofi 1970

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Gia ton filo apo panw pou ta kserei ola, kai de mas leei kai to onoma tou, na ton rwthsw: Ola ayta ta exeis shmeiwmeno se kanena hmerologio? Mnhmh elefanta exeis agori mou. Bravo.

    Kai wraies oi dikaiologies, alla me ta an kai me ypo8eseis kai h giagia mou pairnei prwta8lhma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και ποιος σου είπε φίλε ofi1970 ότι είμαι φίλος του ΑΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. kala tou ta pes ofi 1970. ofara...............................................................................................
    ante geia sas lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ETSI RE... DEN EXOUME EPIXEIRHMATA, DEN SKEROUME NA APANTHSOUME KAI KATEY8EIAN PETAME ENA "LAMOGIA" KAI KSEMPERDEYOUME. EEEEETSI.

    AS APANTHSEI STA ERWTHMATA POU 8ETEI O ALLOS APO PANW NA DOUME POSA APIDIA VANEI O SAKOS. EDW SAS 8ELW PAIDAKIA MOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. sigoura file den eisai exthros tou mporei kai na se filos toy ofi.... emena de me noiazei afto ki exw ki alla...

    ofi 1970

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ti alla epixeirimata na sou pw re file afou sta pe ola o 1970 ti allo thes na sou pw oti tha dialisete sigoura?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. RE SEIS AS APANTHSEI KAPOIOS STA ERWTHMATA POU 8ETEI O ALLOS KAI AFHSTE TIS AMPELOFILOSOFIES TYPOU GIATI NA PAIZEI O ALLOS STO ASI KTL KTL.

    STA "EPIXEIRHMATA" SAS MPOREI NA EXETE XILIA DIKIA, DEN ANTILEGW. ALLA YPEY8YNA MPOREI NA DWSEI KAPOIOS APANTHSEIS STA ERWTHMATA POU TE8HKAN???? ELA NTE...

    ETSI GIA NA PEFTOUN OI MASKES SIGA SIGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΦΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΤΣΥΦΙΑΝΗ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΤΣΥΦΙΑΝΗ ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. einai yema oti prin apo dio-tria xronia paixtes tou asi thelan na figoun apo tin omada giati o tote proedros den tous edine douleies?tote den eixan mperdeftei ta epaggelmatika me ta podosfairika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΓΙΑΤΡΕ ΚΡΥΜΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ Blog

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΛΕΙΣΤΟ Η ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο MANPAP !!!! E Π Ω Ν Υ Μ Α !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ , ΤΕΡΜΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ BLOG ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ , ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ.

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ : Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΙ , ΚΑΙ Ο ΟΦΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ , ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΟΝΤΡΑ 30 ΕΤΩΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟ.ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΕΔΩ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ 9ΛΟΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΦΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΕΕΕ?
    ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΦΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951