Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ


Την Κυριακη το πρωι στις 10:00 , καλουνται σε γενικη συνελευση οι φιλοι του ΟΦΙ , στην αιθουσα του Δημοτικου Συμβουλιου.

Τα θεματα που θα συζητηθουν ειναι οικονομικος απολογισμος και αναδειξη νεου Δ.Σ.


Εκ του Δ.Σ. του ΟΦΙ

24 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΟ Ο.Κ. ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΤΩΝ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΘΕΣ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ; ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ , ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ , ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ , ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΔΙΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ , ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ.
    ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΦΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΡΙΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΓΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικα και μαλιστα πολλα. Το σημαντικοτερο εινια το συμπερασμα οτι πρεπει επιτελους να σταματησουν να λενε , οσοι λενε , οτι οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ φταινε που δεν γινεται ενωση , οτι οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ βριζουν τους υπολοιπους , οτι οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ φταινε για τα παντα.
    Τωρα καποιοι , απελευθερωμενοι απο πολλα αγχη πλεον , ας παρουν τις αποφασεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΙΑΛΙΘΙΚΕ , Ο ΟΦΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΑΛΙΕΤΑΙ , Ο ΜΟΧΟΣ ΔΙΑΛΙΕΤΕ ΚΛΠ-ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΜΕ ΔΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΜΕ 100 ΟΜΑΔΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΥΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ , ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙΓΟΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παίδες δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος που είναι σοβαρός και αγαπά το ποδόσφαιρο, ο οποίος κατηγόρησε ή κατηγορεί τους Κουρήτες για κάποια θέματα και συγκεκριμένα για το θέμα της Ένωσης. Θεωρώ ότι οι Κουρήτες ήταν από τους λίγους ντόμπρους που από την αρχή ξεκαθάρισαν τις προθέσεις τους.

    Και πραγματικά η κίνσησή τους να βρούνε τον κύριο Δεδελετάκη ήταν σωστή και ειλικρινής, αν και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι.

    Απλά εγώ αυτό που βλέπω είναι τελικά οι γεραπετρίτες -στην πλειοψηφία τους- ίσως να μην αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, και πλέον όλοι κοιτάνε την πάρτη τους. Και το λέω αυτό βάσει κινήσεων που βλέπω να γίνονται σε άλλες περιοχές της Κρήτης.

    ΕΝ πάσει περιπτώσει, για μένα, άλλα προβλήματα πρέπει να λυθούνε προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της ένωσης, και όχι οχ ποια θα είναι η στάση των κουρητών ή του Δεδελετάκη ή του οποιουδήποτε.

    ΥΓ. Να κάνω μία ερώτηση προς τους Κουρήτες, χωρίς καθόλου πονηρή διάθεση: Στη συζήτηση που είχατε με τον Δεδελετάκη, αυτός ήταν θετικός στην ιδέα μίας Ένωσης; Η απλά του είπατε ότι "εμείς σαν Κουρήτες δεν έχουμε πρόβλημα ούτε με σένα ούτε με την ιδέα της Ένωσης"; Και αν συζητήθηκε η Ένωση, έγινε αναφορά στο θέμα του ονόματος; Και αν ναι, ποια ήταν η άποψή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΠΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΓΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ,ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩΣΗ,ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ.ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Η΄ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ...ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΣΤΕ.ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΠΡΟΧΟΡΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ Ψ...Σ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ......ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΣΑ.


    ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο κ.ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
    ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΤΕΛΟΣ


    ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NAI ΡΕ ΣΥ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ- ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΓΝΩΜΗ Ο ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΑΦΜΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΤΩΝ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΒΑΜΜΕΝΕ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. teleftaio telesigrafo pros olous.opoios ksanavalei sto stoma tou tous koyrites tha tou g.....e oti exei kai den exei.ante vromoroufianoi giati mas spasate ta a...ia.lamogia.


    kouritis kato mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ.


    BAMMENOS OFITZIS KOYRITIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λεβέντες, ξέρετε ανάγνωση;;;;;;

    Γιατί θα κουζουλαθώ με αυτά που βλέπω.

    Εγώ είμαι ο φίλος που ρώταγε για την συνάντηση των Κουρητών με τον Δεδελετάκη (αυτό με το υστερόγραφο). Για πείτε μου ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ; Οφιτζής είμαι και επειδή ακούω όλο το καλοκαίρι ότι το πρόβλημα για την Ένωση είναι ο Δεδελετάκης ο οποίος δεν θέλει να ακούσει για ένωση, ΘΕΩΡΗΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να ρωτήσω τους Κουρήτες - ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ- που πήγαν στην συζήτηση. Και αφού πήγαν να βρουνε το Δεδελετάκη, θα ήθελα κι εγώ και πολλοί άλλοι να μάθουμε ποιες είναι τελικά οι θέσεις του κυρίου αυτού. Ο Βαμμένος με κάλυψε με την απάντησή του ότι ο Δεδελετάκης είναι θετικός.

    Από κει και πέρα, απειλές και ψευτομαγκιές από ορισμένους σας, επειδή έπιασα στο στόμα μου τους Κουρήτες, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ , ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. DEN NOMIZW OTI APEILHSE KAI SE EVRISE KANEIS FILE MOU. O VAMMENOS ISA ISA POU EKSHGHSE POLU WRAIA TI EGINE KAI OPWS EIPES SE KALYPSE. AN ANAFERSAI SE KAPOIO ALLO SXOLIO, DEN KSERW. KAPOIOI POU LENE GIA LAMOGIA KAI ROUFIANOUS, TO LENE GENIKA, PROS TA EKSW, KSEROUN AYTOI POIOI EINAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΙΑΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΜΕΡΗΤΗ ΚΟΥΡΗΤΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΚΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΟΥΡΗΤΕΣ.
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ.ΠΑΝΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ.


    ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν είναι έτσι, πάω πάσο και ζητώ και συγνώμη. Απλώς είδα ότι έκανα ένα ερώτημα, θεωρώ κρίσιμο, και ξαφνικά λέει ο ένας για ρουφιάνους και ο άλλος για λαμόγια. Τέλος πάντων, ας μην δώσουμε συνέχεια. Άλλωστε ομιλίτες είμαστε όλοι και για το καλό της ομάδας είμαστε εδώ.

    Προς τον βαμμένο (μιας και από ότι κατάλαβα ήσουν παρών στην κουβέντα): Αφού όπως λες ο Δεδελετάκης ήταν και είναι θετικός, παρόλο που τόσο καιρό λέγονταν άλλα, και έχω εμπιστοσύνη στα λεγόμενά σου, που τελικά είναι το πρόβλημα; Όλο το καλοκαίρι άκουγα "Ο Δεδελετάκης, ο Δεδελετάκης, ο Δεδελετάκης". Αφού λοιπόν αποδείχτηκε ότι ο άνθρωπος δεν έχει τελικά πρόβλημα (αν και κρατάω πισινή) που έγκειται στα αλήθεια το πρόβλημα; Οι παράγοντες φταίνε (όλοι τους); Οι συγκυρίες; Θα ήθελα την γνώμη σου, γιατί πολλά ακούω (και ακούγονται) και έχουμε χάσει την ουσία. Πάντως ξαναλέω ότι από την αρχή οι μόνοι που ήταν ξάστεροι ήταν οι Κουρήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιο προβλημα ρε παιδια; Δεν πηγαν οι Κουρητες να κανουν ενωση. Να δειξουν σε ολους τι σημαινει ΟΦΙ και ΚΟΥΡΗΤΕΣ πηγαν. Και τα καταφεραν μια χαρα. Για να γινει ενωση αλλοι ειναι οι αρμοδιοι. Και η ενωση δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη. Και αυτα που γινονται τωρα , πριν τρια χρονια ηταν αδιανοητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταρχήν δεν είμαι αρνητικός. Θα ήθελα να γίνει ένωση. Αλλά να γίνει σωστά. Όχι "κουτσοί-στραβοί" στον Άγιο Παντελεήμονα. Μαζεύομουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει (παίκτες-προπονητές-παράγοντες) και ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: Βλέπουμε αν ορισμένοι έχουν μάθει να σέβονται κάποια πράγματα και να εκτιμούν την Ιστορία και το βάρος που έχει μία φανέλα.

    Μπορεί να γίνομαι κακός, αλλά Ένωση χωρίς το όνπομα ΟΦΙ δεν γίνεται για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΓΩ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ.ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 100 ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ 10000000000000000......ΦΟΡΕΣ.ΟΡΙΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.


    ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.


    ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!


    ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. makari na eixame kai emeis tetoious fila8loys san tous kourites.eimai irakliotis kai filos tou ergoteli.parakolou8w periferiako synexeia.etyxe na eimai sto paixnidi xersonissos-ofi kai den pisteva sta matia mou me ton kosmo poy eida sto gipedo.episis diavasa oti se agwna topikou me to asi to gipedo eixe 1000 fila8lous .ena exw na pw.einai adikia gia ton ofi kai to gerapetritiko podosfairo o ofi na paizei topiko.ali8ia sas lew zilepsa to lao kai to pa8os tou ofierapetras.ekei stin ierapetra eprepe toulaxiston na exete omada sti B e8niki.giati i ierapetra einai megali podosfairomana kai exei kai poly kosmo.pistevw oti ton kosmo sas ton zilevoyn polles omades B kai Γ e8nikis.gi afto ofitzides ksipniste giati mallon kati den kanete swsta.
    me filikous panta xairetismous


    MANOS ERGO-DALTONS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951