Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΦΙ - ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ


Ο συνδεσμος φιλαθλων Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ "ΚΟΥΡΗΤΕΣ" διοργανωνει εκδρομη το Σαββατο 6-6-2009 στο Ηρακλειο για τον αγωνα ΟΦΙ - ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ. Καλουνται ολοι οι φιλοι του ΟΦΙ να συμπαρασταθουν δυναμικα στην ομαδα μας το Σαββατο στο Μαρτινεγκο. Τιμη συμμετοχης στην εκδρομη 5 euro . Πληροφοριες στο cafe ΣΕΝΑΡΙΟ και στο COOL cafe
Y.Γ. Τo blog ευχεται στον προεδρο του ΑΣΙ ευτυχια στην καινουργια του ζωη.

133 σχόλια:

  1. ΣΤΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΣΙΓΚΙΝΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ante na ksipname. ante na mas akousoun oi aniparkti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. esy pou grafeis gia tous gamous hsoun kai esei ekei?kai an nai gia pio logo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε παιδιά, ήμαρτον, το κάναμε και θέμα. Δηλαδή αν ο πρόεδρος του ΟΦΙ ή της Αναγέννησης, ή όποιας άλλης ομάδας παντρευόταν και μία βδομάδα πριν είχε κατακτήσει έναν τίτλο θα λέγαμε τίποτα αν οι παίκτες (που ήταν καλεσμένοι) κουβαλούσαν μαζί τους την κούπα; Δεν ήμουν παρών στο γάμο, αλλά δε νομίζω δα να έγινε και τίποτα εξωφρενικό. Από ότι μου είπαν είχαν την κούπα στο τραπέζι των παικτών και αυτό ήταν.
    Και δεν συγκρίνεται με καποια περιστατικά που έχω δει με τα μάτια μου, όταν κάποια άτομα που δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στον ΟΦΙ μας είχαν βγει παγανιά με το κύπελλο αγκαλιά και μάζευαν λεφτά (σαν έρανος) για τους παίκτες... και δεν νομίζω ότι οι παίκτες πρέπει να πήραν ούτε καν τα μισά απο αυτά... Τέλος πάντων, ανοησίες συζητάμε τώρα. Όπως και να έχει, να ζήσει το νιόπαντρο ζευγάρι και βίον ανθόσπαρτο να έχετε.

    Στην ουσία τώρα... Άντε να δούμε τι θα κανει η ομιλάρα στα μπαράζ. Έχει κανείς άποψη για τους δύο επόμενους αντιπάλους μας; Άκουσα ότι ο Πατούχας ζορίστηκε άσχημα με τον Ρεθυμνιακό. Αυτό σημαίνει ότι ή ο Πατούχας δεν είναι κανά φόβητρο, ή ότι απλά και ο Ρεθυμνιακός είναι πάρα πόλύ καλή ομάδα. Αν και αμα πάιξει ο ΟΦΙ όπως το Σάββατο, δεν φοβάμαι. Γιατί μετά από πολύ καιρό έδειξαν ΨΥΧΗ.

    ΥΓ Παρεπιπτόντως, είμαι ο μόνος που χαλάστηκε από την Νέα Κρήτη σήμερα; Δισέλιδο για τον ομαδάρα του Πατούχα, και ένα μονόστηλο της κακιάς ώρας για το ΟΦΙ-ΙΩΝΙΑ... ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΕΣΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΑ

    Ο ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΦΙ ΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΙΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΓΡΑΜΕΝΗ Η ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ , ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΜΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΧΑ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. edw re paidia epeze o ofi 3 ethnikh kai kanena hrakleiwtiko kanali kai efhmerida den asxoliotan.den tha ksexasw se ena agwnw sto vouzounerakeio sto prwtatlima ths 3 ethnikhs poy yphrxe kamera kai dhmosiografos apo thn ET-1 kai den yphrxe hrakleiwtiko!!ti leme twra!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να πεις οτι δεν κυκλοφορει πολλα φυλα στην Ιεραπετρα η ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ. Η μηπως πουλαει πιο πολυ στο χωριο την ΒΙΑΝΝΟ. Αλλα ο φιλος που λεει για παρασκηνιο του ΠΑΤΟΥΧΑ εχει δικιο. Απο εδω φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ. ΑΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to kserete oti an vgei kai o ofi kathgoria tha eimaste i monadikh poli sthn ellada katw twn 100.000 katoikwn pou tha exoume 3 omades sta ethnika prwtathlimata!!kai enow kai stis 4 kathgories Α Β Γ ethnikh kai periferoiako!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλος ο ΟΦΙ και μακαρι να εχουμε τρεις ομαδες στο περιφερειακο. Θα σκασουν απο το κακο τους οι αλλες πολεις και κυριως απο τη δυτικη Κρητη που θα αναγκαστουν να ερθουν 3 φορες στην Ιεραπετρα. Μπραβο ΟΦΙ, πραβο ΑΣΙ και μπραβο Αναγεννηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΟΦΙ ,ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΦΙΤΖΗΣ. ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΕΝΩ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ. ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 'Ασε πού μέ τήν αναδιάρθρωση πού έρχεται , όποιος θά θέλει νά ξεμιτύσει από τό ΛΑΣΙΘΙ αναγκαστικά θά παίζει και εκτός ΚΡΗΤΗΣ. Άν πάντως ο ΟΦΙ παρόλα αυτά καταφέρει καί βγεί θάναι πρώτος μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν βγουν και οι τρεις, τότε βλέπω μονάχα τον ΟΦΙ να σώνει λίγο την κατάσταση, μόνο και μόνο λόγω κόσμου ο οποίος θα στηρίξει (και οικονιμκά) την προσπάθεια. Οι άλλοι δύο θα ζοριστούν άσχημα... Ας πούμε εκεί που το ΑΣΙ πχ μπορεί να μάζευε 200 άτομα στο γήπεδο ή μπορεί να πουλούσε 100 διαρκείας, αν ανέβει ο ΟΦΙ θα πουλήσει πολύ πιο λίγα. Και φυσικά αν κάποιος έχει 10 ευρώ για να παέι γήπεδο, που θα προτιμήσει να παέι; Στον ΟΦΙ, στο ΑΣΙ, ή στην Αναγέννηση; Γι'αυτο λέω ότι μόνο ζημιά για όλους θα είναι.

    Α,και ας έχουμε όλοι το νου μας και στις παρασκηνιακές διαδικασίες του Πατούχα... Έχει ΠΟΛΛΕΣ πλάτες...

    Εν τω μεταξύ, πέρυσι που ήταν η Χερσόνησος (το χωριό δηλαδή) στην Γ Εθνική, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είχε κάποιο θέμα στη Νεα Κρήτη για την ομάδα. Ενώ όταν ήταν ο ΟΦΙ, μόνο τα αποτελέσματα έγραφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ; ΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΟΦΙ; ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ . ΟΦΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΥΠΟΘΕΤΩ). ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΥΠΟΛΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ούτως η άλλως η επόμενη χρονιά θά ναι οριακή γιά όλους. Είτε βγει ο ΟΦΙ είτε όχι. Πρόβλεψη. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θά κινδυνεύσει νά πέσει , το ΑΣΙ θά κινδυνεύσει να διαλυθεί και ο ΟΦΙ ώς συνήθως θά ψάχνεται γενικώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KALA TO ASI POY THA VRI 200 ATOMA POY LEEI O FILOS ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. E, εντάξει, παράδειγμα έδωσα για τα 200 άτομα...

    ΕΠιμένω ότι θα είναι -εν τέλει- ζημιά. Και εξηγούμαι:
    Όντας στην Δ' Εθνική ο ΟΦΙ θα αναγκαστεί ως συνήθως να φέρει κάποιους παίκτες, να προβεί δηλαδή σε κάποια μεγάλα έξοδα, και τα χρήματα αυτά θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν αν είναι 3 ομάδες στην κατηγορία. Εκεί που θα υπήρχαν 20 ανθρώποι να δώσουν 10 φράγκα (χορηγίες) κτλ, αυτομάτως αυτός ο αριθμός θα μειωθεί, γιατί κα΄ποιοι θα δώσουν στην Αναγέννηση, κάποιοι στο ΑΣΙ κοκ. Το ίδιο ισχύει με τα διαρκείας, το ίδιο και με τα εισητήρια.
    Επιπλέον, άλλη μία χρονιά στο τοπικο (που πιστεύω ότι ήταν και στο μυαλό των διοικούντων) ίσως να είχε μακροπρόθεσμα θετικά οφέλη στην ομάδα. Να δουλευτούν κάποια παιδιά, να προωθηθούν κάποια πιτσιρίκια κτλ. Γνώμη μου πάντα όλα αυτά, μακάρι να διαψευστώ.

    Εννοείται ότι θα πανηγυρίσω την άνοδο του ΟΦΙ... απλά να μην πάμε στην Δ, απλά για να πάμε. Γιατι αν ανέβει αυτή τη στιγμή ο ΟΦΙ αντικειμενικά πιστεύω ότι θα πάει για να σωθεί, χωρίς να γίνει σωστή δουλειά, χωρίς να μπουν βάσεις για κάτι καλύτερο μελλοντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΝΟΔΟ ΣΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΦΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟMILARA REEEEEEEEEEEEEE
    TO PROVLIMA TON ALLON DEN THA TO KANOME DIKO MAS. EMEIS THA VGOYME , KI OPIOS THELI ENOSI META , EDO INE H PIO PALIA OMADA TIS POLIS GIA NA TOYS KSANAHORESI OLOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ Ο.Φ.Ι ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.


    ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.

    ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΧΑ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ , ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑΝΝΟΣ , ΠΟΣΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΚΕΙ Κ.Λ.Π. ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η Ν.Κ. ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 29 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΘΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΝΑΡΟ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΧΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΤΟΥΧΑ - ΝΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. METOXOS DEN EINAI NOMIZO STIN NEA KRITI O PROEDROS TOY PATOYHA ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΣΧΕΤΟ , ΑΛΛΑ ΕΠΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΟΝΕΣ ΠΕΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΔΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ Ο ΟΦΙ ΕΝΩ Η ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΟΦΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΟΑΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. alithia einai
    propediko OFI - AOAN 7-4
    pediko OFI - AOAN 4-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΗΜΟΥΝΑ ΚΙΕΓΟ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ... ΑΛΛΛΑ ΟΜΙΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. gia sou kosta psihara , gia panta omilara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. GEIA KEINOYS POY ME ΞΕΡΟΥΝ Ο ΚΟΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΑΣΕ ΤΙΣ Μ....ΕΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΟΦΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. akoma milane sto iraklio gia toys koyrites poy pigan sto pagritio prin dio hronia sto OFI - LEVADIAKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. O RETHIMNIAKOS THELI PROSOXI. EINAI KALI OMADA KAI THA PEZI XORIS AGHOS. PROSOHI THELI KAI I DIETISIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΩ , ΠΩ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ! ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ , ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΘΗ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΣ ΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ρε συ φιλε ποτε ειδες πρωτη φορα τον οφι στη ζωη σου?
    αμα μαθεις ποις ειμαι θα καταλαβεις
    γκε gke?
    οσο για την ενωση
    να ενωθει ο οφι με το ασι ο αοα να παιζει μισδακειο (ετσι κι αλλιως εχουν και 15 φιλαθλους και δεν θα παθουν πνευμονια αμα βρεχει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μαυρισμενε νομιζω σε ειπαν ΑΝΤΙΟΦΗ οχι ΑΝΤΙΟΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ofara reeeeeeeeeee. to savato oloi sto iraklio.

    black

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. omilos omilos tragoydai oli h gerapetros dinata pio dinata ofara mou gera . OFI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ.ΓΙΑΤΙ; ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΙ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΟ ΑΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΘΑΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. OFARA RE!!!!!!!!!! ADE AFISTE PALI TIS MALAKIES. OPIOS THELI ENOSI NA TO PI STA ISA KAI NA MAS PI KAI TI THELI. ANTE NA PAME STO IRAKLIO TO SAVATO KAI AFISTE TA POLA-POLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΧΕΙ 5η ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ !!! ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ. (ΘΥΜΗΣΟΥ 4-1 4-0)
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. AN ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΟΤΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. e opadi tis anagenisis an krionete to himoana sto voyzoynerakio afoy iste tris ki o koykos poylame sompes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. αντε ρε πητε στο αφεντικο σας να σας βαλη να βοσκησετε ολοι μαζυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. giati prokalite re? esis the thelate enosi prin liges meres?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΜΕ. Η ΔΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΖΕΛΕΨΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ! ΠΕΞΕ ΜΠΑΛΑ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ...
    ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. και η διηκηση σας τι ζηλεψε στον ΟΦΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. mi moy pis re anagenisoti oti then zilevis tis photographies pou vlepis edo mesa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΡΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΤΕΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΑΣ.ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΕΤΡΙΕΣΤΕ ΡΕ.12 ΑΤΟΜΑ ΠΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ;Γ΄ΕΘΝΙΚΗ .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΓΑΛΕ.3000 ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΣΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΦΑΡΑ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.


    ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΦΙ ΣΤΗ Δ'ΕΘΝΙΚΗ.
    ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΗΔΟΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΚΑΙ Γ...ΝΕ ΜΟΝΑΧΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. siga re anagenisioti! hisame. fae re kati malakes. ante re pigenete na pite ton pono sas allou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. < mia zwh tha me kouritis ths gerapetros alitis k opou se vrw tha se pidw tha se g....! anageenisi roufiana , h kalyteri pou..na !!! opou se vrw, tha se pidw, tha se g... > mia zwh kourites ofara.... gate ! 1 ! den yparxete pouthena palio tsatsades,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ρε κουρητες,οταν θα καταλαβετε οτι κανετε ζημια στον ο.φ.ι τοτε θα ειναι πολυ αργα.ισως να παιζετε στο β'τοπικο η και στο γ'τοπικο.
    καλα την καταλαβε ο ανατολιωτακης και εφυγε.
    μετα απο εκατο χρονια ισως βρεθη κανενας ανατολιωτακης παλι και δητε ασπρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑΜΑΙ ΚΟΥΡΗΤΗΣ
    ΤΗΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΦΙ
    ΓΙΑΤΙ 'ΜΑΙ ΚΑΤΩΜΕΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. anagenisotes osa den ftani h alepou ta kani kremastari. Mi mas pite oti den tha thelate na hete kai sis organomenoys filathlous? oti then tha thelate na hete kai seis teties fotografies?
    MIA ZOI OFARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. MIA ZOI THAME KOYRITIS
    THS GERAPETROS ALITIS
    MIA ZOI THA IME OFI
    GIATI 'ME GERAPETRITIS


    MIA ZOI OFARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΦΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ,
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ.
    ΟΦΙ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΟΛΕ ΟΦΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,
    ΟΦΙ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΟΛΕ ΟΦΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ.
    ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Σ΄ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑΜΑΙ ΕΚΕΙ,
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΩ ΟΛΕΟ ΟΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ.

    ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ρε σεις δεν ειμαι καμια ομαδα της πολης σας αλλα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Για πεστε σε καποιον Κουρητη που τοσο διατυμπανιζονται , περιαυτολογουν και καυχιουνται για τα δηθεν καμωματα τους και τους τσαμπουκαδες τους(ολοι κρυβονται πισω απο τη μαζα και τα καγκελα!!!!!!!!! για ριξε τα καγκελα να δουμε ποιοι θα μπουν μεσα???????)αν ή μαλλον οτι πρεπει να βαλει ή να δωσει για την ομαδα ή εστω να πληρωσει εισητηριο τι φασαρια θα κανουν !!!!!!!λογια μονο λογια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πραξη μηδεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ξερετε κατι;; Οι αγαπημενοι μας Κουρητες ξερουν μονο να βριζουν!!!!!!!!!!!!!χα!χα!χα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. blue boys του κόλου μην τυχόν και προκαλεί κανείς από εσάς γιατί όπου σας πετύχουμε θα΄χει ξεβράκωμα.
    Θαρθουμε σε αγώνα δικό σας και θα σας γ.......ε .
    Οι χανιώτες σας πήραν το πανό εμείς θα σας πάρουμε την παρθενιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΡΩΤΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΣΟ ΚΑΙ ΣΟΧΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ΄ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.ΡΟΥΦΙΑΝΟΣΠΟΡΕ....

    KOYRITES KATO MERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. koita re kati kathikia pou prokaloun kiolas.vgalte toys apo to blog giati tha fane poli ksilo.pia einai afta ta blue boys kai den ta ksero.pame re na tous g.......e.Kserei kaneis poioi einai?


    koyritis kato mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ρε παιδια μην τους δινετε σημασια
    μονο ετσι μπορουν να εχουν δημοσιοτητα
    αφου δεν μπορουν να γεμισουν ουτε ταξι τι μιλανε οι μπλε αφαντοι?
    η ανωνυμια που τους παρεχει το blog τους ηδονιζει γιατι δεν εχουν δοκιμασει τιποτα αλλο στην ζωη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ειμαι και αντιοφη γιατι ενω ειχατε παει και τους στηρίζατε στο ηρακλειο οταν ηταν να πεσουν περυσι στο μπασκετ της πολης νας χτυπουσαν μικρα παιδια και χτυπησαν και δυο κουρητες την ωρα που εμπαιναν μεσα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑΞΙ
    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΣΥ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ?
    ΓΡΑΦΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΕΛΑ ΞΥΠΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΕΠΩΝΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΗΣ , ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ , ΠΕΣΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΖΗΤΗΣΗ ΕΠΩΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. αμα δεν μπορεις να κανεις κριτικη ρε φιλε γιατι δεν εχεις ουτε και επιχειρηματα μην ζητας το ονομα μου.
    αντιμετωπισε στα λογια.
    σας πειραζει που ειστε 15
    πονατε για τον κοσμο μας
    πονατε για το blog μας
    δεν πειραζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Κ.... ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΙΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. viva mavrismene !!!!!!!!!!!!!!
    ofara re !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΦΙΛΟΙ ΟΜΙΛΙΤΕΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΧΤΗΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΗΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΞΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ , Η ΥΠΟΛΗΠΗ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΞΕΣΚΗΣΗ ΤΟΝ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. παρακολουθω αμετοχος τις συζητησεις σας και απορω;
    θα κανω μονο 1-2 ερωτηματα και πολυ νομιζω οτι ασχολουμε με αυτα. γιατι ρε παιδια τσακωνεστε και βριζεστε; προς τι το μισος και οι τσαμπουκαδες; ανωνυμα γραφεται ολοι γι' αυτο τα κανετε ετσι και μην παραξενευτηται εσεις που σκυλοβριζεσται να ειστε και κολλητοι αλλα να μην το εχετε παρει χαμπαρι!!!!!! εκτος βεβαια αν με το να βρισεις ειναι τροπος εκτωνοσεις τελικα;!! αυτα ειχα να πω πρωτη αλλα και τελεταια φορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. kala ta les alla giati mpenis ston kopo kai mas diavazis? kai giati den grafis kati esi na mas anevasis to epipedo?

    OFARA MIA ZOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΠΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ; ΟΧΙ ΡΕ Π...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η σύνταξη τού blog νά έχει υπ'οψιν της 'οτι είναι πολύ περισσότερα βλέματα πάνω στό blog από όσο καί η ίδια νομίζει. Αν κοιτάξει κανείς σήμερα τήν φωτογραφία πάνω πάνω στή σελίδα 29 στήν ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ θά καταλάβει. Φυσικά καί στά σχόλια πού έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. μην απορεις φιλε με τις συζητησεις.
    επελεξε μια ομαδα γιατι η μη συμμετοχη σημαινει η αγνοια η αδιαφορια
    θελω να ξερεις πως οταν γεννιεσαι σ αυτην την πολη τα πρωτα που γνωριζεις σαν σημα κατατεθεν ειναι η κατω μερα, ο καλες,οι παραλιες ,τονησι κ.α.
    ενα απο αυτα ειναι και ο οφι ομαδα με ιστορια και κοσμο.
    οτι λεμε εδω μπορει να ειναι ξεσπασμα αλλα καλυτερα ετσι παρα με εργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΠΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΩ. Ο ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΑΠΕΤΡΟΣ ΡΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΑ ...ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ; ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ , ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΑΤΟΥΧΑ - ΟΦΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΦΑΒΟΡΙ - ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. to allo sti nea kriti to idate? o patouhas klini metagraphes gia to periferiako. a re patoyhakia ti sas perimeni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πραγματικα η φωτογραφια που εχει σημερα η "ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ" στην 29η σελιδα , ειναι 100% απο το blog. Το 100% το γραφουμε μετα λογου γνωσης. Δεν μας πειραζει , μας εκπλησει βεβαια πολλαπλως και ποικιλοτροπως , το σιγουρο ομως ειναι ενα. Πρεπει ολοι να προσεχομε περισσοτερο πλεον τι γραφομε στα σχολια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΒΑΜΕΝΟΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ


    Υ.Γ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. TELIKA PEZI AVRIO O PETRAKIS ? KSERI KANIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΠΗΘΑΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ , ΑΝΑΚΗΝΩΣΕ Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η Ν.Κ (ΤΟΝ ΡΑΠΤΑΚΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΧΤΑ), ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΤΟΥΧΡΟΝΟΥ. ΤΟΣΟ ΣΗΓΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ; ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΕΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΤΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ante re omadaraaaaaaaaa. figame iraklio oli avrio. tha tous patisome reeeeeee!!!!!!

    OFI MIA ZOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Kαλή επιτυχία στήν ΟΦΑΡΑ μας αύριο.

    Δημήτρης - Γεραπετρίτης - Μπραχάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΝΙΚΟ ΜΑΤΖΑΡΑΚΗ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΑΤΟ , ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ofi oleo , ofi oleo ante n'anevoume na trelatho sou leo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. MPOREI NA PEKSEI O PETRAKIS...GIATI EINAI PSIXI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. MIPOS EINAI O MONADIKOS POU PEZEI OTI KAI NA EXEI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΨΥΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ , ΚΑΙ ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. gia sou lefteri petraki psihara kai omilara. to kseroume file oti pezis gia ti fanela.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 2.45 ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΙΚΟ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΑΡΑ ΜΑΣ.


    ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    Υ.Γ. Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ,ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.


    ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. OΠΟΙΟΣ ΜΕΙΝΗ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΞΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΣ ΓΡΑΦΗ. ΟΙ ΑΝΤΙΟΦΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΨΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ . ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. kanis den tha mini piso. oli sto iraklio reeeeeeeeeeee

    OFI MIA ZOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. tha sas enhmwrwnw egw paidia gia opoion meinei edw.epishs opoios diathetei internet mporei na mpei sto site athleticradio.gr kai na akousei ekei to paixnidi zwntana opws kai ton allo agwna epishs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΑΣΧΟΛΙΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΒΑΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΛΥΤΡΑΒΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ksekinisan ta paixnidia.o-o kai ta dio sto 10 lepto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. den ksekinise kala o ofi.hdh exei 2 dokaria o rethymniakos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ofi- rethymniakos 3-0 teliko.etsi h diafora termatwn twn dio omadwn einai ofi 6-0 patouxas 6-1.ara o ofi eynoeitai kai me isopalia sto paixnidi me ton patouxa.vevea h gnwmh mou einai oti tha prepei na paiksei gia th nikh kai oxi gia thn isopalia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΡΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥΤΡΑΒΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ;ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΡΑΒΑΜΕ.ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ;ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ .ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕ!
    Ο.Φ.Ι ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ
    ΜΟΝΟ Ο.Φ.Ι.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

    ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ


    Υ.Γ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. eiste vlakes re?o patouxas kai i vianno sas ftene?de kserete ti komplexikoi pou einai oi malakes oi irakliotes me tin ierapetra?opoia omada apo to nomo irakliou kai na epeze me ierapetritiki omada ta idia tha grafane ta idia tha legane kai ta idia tha kanane.gamw to iraklio mpastardoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ofi eise stin kardiamas kai as min anevoikes moia zoi ofi kai couritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ofi epekses kala eisoun atoixos den peirazei pantou ofi kai apo tou xronou opou kian pas min stamatas na tous gamas o ofi einai psolaras...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. omilos omilos omilos omilos omilos..................ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi ofi.


    koyrites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. gamo tin kriti tv. kai tin nea kriti...........oloi prepei na mplokaroyme aftoys toys royfianoys.ola ta lefta apo tis efimerides poy poylane stin ierapetra kai ston ypoloipo nomo pane yper tis prospatheias ypostiriksis twn irakliotikwn omadwn.na vlepete poy pane ta lefta ma

    veteranos ofitzis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. http://megaskomandos.blogspot.com/
    ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΚΟΛΥΒΗΤΙΡΙΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951