Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ


Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Ι. καλει τους φιλους του ΟΦΙ σε γενικη συνελευση την ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 και ωρα 5.30 το απογευμα στο ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ με θεμα πιθανη συνενωση του ΟΦΙ με τις αλλες ομαδες της πολης.


Σημειωνεται οτι εγινε ηδη μια πρωτη συναντηση μεταξυ των ομαδων της πολης μας , η οποια θα επαναληφθει εντος της εβδομαδος . Η οριστικη βεβαια θεση του ΟΦΙ θα επικυρωθει (βασει και του καταστατικου) την δευτερα στην γενικη συνελευση .

59 σχόλια:

  1. Νατα , αρχισανε παλι οι σινελευσεις. Α ρε ΟΦΑΡΑ αθανατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!!!ΜΑΘΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΑΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ?Ο ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΛΕΕΙ,ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΡΕΣ,ΟΙ ΦΙΛΑΛΘΟΙ ΒΛΑΧΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ.ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΤΕΡΑ(ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗ)ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ?(ΨΕΜΑΤΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ)ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΦΕΤΟΣ?ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Η ΟΦΑΡΑ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΦΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΦΙΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΟΦΙΤΖΙΔΕΣ.
    ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει κανεις να γραψει κατι πιο συγκεκριμενο για την ενωση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως θα λεγεται η ομαδα αν γινει ενωση; Μη χαθει το ΟΦΙ ρε πουστη μου.
    ΚΟΥΡΙΤΗΣ - ΟΦΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΦΙ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. me eides kapou na panigirizw me to asi re file kai milas?sto trapezi piga giati itan filarakia mou ekei wpos o kissas o manwlis o axlatis o aggelakis o vlaxos kai o kwstis o kissas exeis na mou peis kati twra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To OΦΙ - ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ θυμιζει ποδοσφαιρικο αγωνα παρα ονομα ομαδας. Το ΑΣΙ ειναι απεξω; Μη ξεχναμε παντως οτι ο λαος ειναι ο πιο πολυς ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω προτεινω μα μπη και το μπλε στην φανελα του ΟΦΙ , να μεινει το ονομα ΟΦΙ με τον Δεδελετακη προπονητη μεχρι να θελη και συμβουλιο ολοι μαζι. Ετσι θα ρθουν στα ισα τους ολοι μετα απο τριαντα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΩΣΗ Ε,ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΠΟΝΗΡΟΙ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΦΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ,ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,ΑΡΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΥΑΛΥΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ,ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΑΛΥΣΟΥΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.ΟΜΑΔΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
    ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχι τετοια , ενωση θελουμε , και ειπαμε να τα βρουμε. Ο ΟΦΙ ας φροντισει με τους ανθρωπους του να προστατεψει τον εαυτο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΩΣΗ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΦΙ=ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΩΣΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΛΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΔΕΛΦΕ
    ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θελω να συνεχιζω να φωναζω Ο-Ο-ΟΜΙΛΟΣ. Μπορω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1.ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
    2.ΕΝΩΣΗ ΛΙΒΥΚΟΥ
    3.ΝΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    4.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2009 ΚΛΠ
    Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολα αυτα ιπικο ομιλο μου θυμιζουν. ΟΦΑΡΑ ρε προσγειωθητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΟΦΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο(μιλος)
    Φ(ιλων ΟΦΙ - ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ - ΑΣΙ)
    Ι(εραπετρας)


    Αυτο ειναι μεγκες τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε σεις η ομαδα παιζει μπαραζ το ξερετε; Γιατι δεν την αφηνετε στην ησυχια της να δουμε τι θα κανει και μετα κανετε κουβεντες με τους υπολοιπους; Με τι ηθικο θα πανε οι παικτες να παιξουν μπαλα οταν ξερουν οτι συζητιεται ενωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5.30 ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΙΟ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.
    ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΣΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑΞΙ.

    ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ ΟΦΙ..................................................................................................................Ο Φ Α Ρ Α.
    ΟΦΙ ΟΛΕΟ ΟΦΙ ΟΛΕΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ

    ΒΑΜΕΝΟΣ ΟΦΙΤΖΗΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειναι αληθεια οτι το ΑΣΙ ειχε συμβουλιο χθες και ειπε οχι στην ενωση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ,ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΤΟΧΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαλλον ειναι αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μαλλον ειναι αληθεια αυτο με το ΑΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κοιτα ρε κατι τυπους . Τους ειχαμε πισω μας τους βρηκαμε μπροστα μας. ΟΦΑΡΑ ΡΕ. Σαραντα χρονια ιστορια και μας κουνιουνται αυτου που δεν εχουν δεκα φιλαθλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ ΤΟΝ ΡΩΤΙΣΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΧΟΝΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΥΧΟΝΕΥΣΗ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. το θεμα ειναι οτι χασαμε την ανοδο απο βλακειες,αγχος,σοβαροτητα μηδεν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παιδια δεν νομιζω οτι ειναι το ΑΣΙ το προβλημα μας και στο κατω -κατω μαγκια τους που πηρανε το πρωταθλημα μαγκια τους που πανε περιφεριακο μονοι τους . Εμεις να δουμε τι θα κανομε γιατι ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα , αργα η γρηγορα παλι εμεις θα πρεπει να ξελασπωσομε την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ για να ξαναβγει απο την αφανια.. Παντως ενωση δεν βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλα τελικα γινεται ενωση η οχι; Το ΑΣΙ αποτι ακουω λεει ΟΧΙ και ο ΟΦΙ λεει ΝΑΙ. Η ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ τι λεει; Να τελειωνομε τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μιας και βλέπω εδώ αρκετά ανώνυμα σχόλια, ας πω και εγώ την άποψη μου ΕΠΩΝΥΜΑ. Πολλοί ίσως να διαφωνήσουν με αυτήν την τακτική, αλλά δεν πειράζει.
    Ονομάζομαι Νίκος Κάκκος, και για όσους δεν γνωρίοζουν είμαι μέλος του συμβουλίου του ΑΣΙ. Παρόλα αυτά είμαι φίλος του ΟΦΙ (έστω κι αν σε κάποιους φαίνεται παράδοξο). Εδώ και χρόνια αγοράζω 5-6 διαρκείας του ΟΦΙ (ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ), πληρώνω στην ομάδα λεφτά για ταμπέλα στο γήπεδο, και -μεταξύ άλλων- ήμουν και από τα πρωταρχικά στελέχη του συνδέσμου ΟΦΗ Salonica Club. Οπότε ας μην πάνε κάποιοι να μου πουλήσουν οπαδιλίκι και "ομιλιτικα" αισθήματα.

    Καταρχήν, για όσους από εσάς αναρωτιέστε, η απάντηση του ΑΣΙ στον ενδεχομενο μίας ένωσης είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Απλά να εκθέσω καποια πραγματάκια.
    -Στην συζήτηση που έγινε, ήμουν από ο ΜΟΝΟΣ που είχα αρνητική στάση για το θέμα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα απολύτως. Γιατί βλέπω μια ζωή να γίνονται τα ίδια και τα ίδια λάθη, χωρίς να φαίνεται φως στον ορίζοντα. Μια ζωή θα νομίζουμε ότι με τα λεφτά θα φτιάχνουμε ομάδες, μια ζωή θα υπάρχουν τα παράσιτα/λαμόγια να τρώνε, μια ζωή θα μαζεύουμε ότι παλτά ξεβράσει η θάλασσα και θα τα χρυσοπληρώνουμε, και -όπως πάντα- θα ψάχνουμε να ρίξουμε κάπου ευθύνες, όταν είναι πλέον πολύ αργά. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; Ας καταλάβουν κάποιοι ότι δουλεύουν ΛΑΘΟΣ και ας πάρουν χαμπάρι ότι κανένας ξένος δεν θα τιμάει τα λεφτά που του δίνει ο γεραπετρίτης και δεν θα τιμάει τουλάχιστον την φανέλα που φοράει.
    - Επιπλέον, μία πρόταση ένωσης ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα αυτών που την προτείνουν. Το παραμύθι για το "καλό του γεραπετρίτικου ποδοσφαίρου" έχει καταντήσει γραφικό. Αν μας έκοφτε τόσο πολύ όλους, θα το είχαμε λύσει το πρόβλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν βλέπετε δηλαδή ότι πάνε κάποιοι να επωφεληθούν; Έξυπνα παιδιά είστε, σκεφτείτε τα λιγάκι τα πράγματα... Δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Να ρωτήσω κάτι αθώο: Αν το ΑΣΙ ΔΕΝ έπαιρνε τελικώς το πρωτάθλημα, θα μας καλούσαν στην συζήτηση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Άλλωστε οι ίδιοι που μας κάλεσαν ήταν οι ίδιοι που πρόσφατα μας έλεγαν "διαλύστε το ΑΣΙ, δεν εξυπερετεί πουθενά". Προφανώς σήμερα εξυπηρετεί κάπου ε;

    - Στην τελική, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι δείχνετε τέτοιο μίσος για το ΑΣΙ. Γιατί δεν ασχολείτο κανείς με το ΑΣΙ τόσα χρόνια, παρά μονάχα φέτος που ήταν "αντίπαλος" του ΟΦΙ; Το ΑΣΙ είναι το πρόβλημά σας; Που πήρε το πρωτάθλημά με ΜΗΔΕΝ μπάτζετ και με τον ιδρώτα και την ψυχή των παικτών του; Το γεγονός ότι ο ΟΦΙ δαπάνησε ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ για ΤΟΠΙΚΟ και δεν πήρε τίποτα είναι απόλυτα νορμάλ και φυσιολογικό ε; Άλλο είναι το πρόβλημά σας και αλλού πρέπει να ζητήστε ευθύνες, όχι απο το ΑΣΙ.

    -Και τέλος, όσοι από εσάς λέτε για το "ανύπαρκτο" ΑΣΙ και τους δέκα φιλάθλους του που θα πάει περιφεριεακό και θα διαλυθεί, ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ. Οι ανύπαρκτοι πήραν πρωτάθλημα, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ, αυτοί οι δέκα φίλαθλοι ήταν από την πρώτη αγωνιστική διπλα στην ομάδα, μέχρι και το τέλος, και ΘΑ ΠΑΜΕ περιφεριεακό, και ας πέσουμε, ας διαλυθούμε σε χίλια κομμάτια, αμα γουστάρουμε αυτό θα κάνουμε. Δε νομίζω ότι έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν, παρά μονάχα στους παίκτες και τον προπονητή μας. Γι'αυτούς θα πάμε περιφερειακό. Τιμή μας και καμάρι μας. Ακόμα και αν πέσουμε και διαλυθούμε, ποιος θα γυρίσει να μας πει τι;

    ΥΓ. Είδα ότι κάποιος αναφέρεται στο όνομά μου σε κάποιο σχόλιο (ως Ν.Κ) σχετικά με την παρουσία του Δ.Σωμαράκη στη συζήτηση που έγινε για την ένωση. Ότι -και καλα- είπα ψέμματα αναφορικά με την ιδιότητά του στην ομάδα. Για να ξεκαθαρίσουμε: ο Δ.Σωμαράκης ΔΕΝ είναι μέλος στου συμβουλίου του ΑΣΙ, τουλάχιστον προς το παρόν, και είναι απλά -ως γνωστον- αδερφός του προέδρου της ομάδας. Αν λοιπόν κόπτεστε για την παρουσία ΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ στην συζήτηση (αν και έχει γίνει βούκινο η συζήτηση ούτως η άλλως) ας μου πει κάποιος τι γύρευε στο τραπέζι ο (αξιοσέβαστος) κύριος Γρηγόρης Δαμουλάκης; Από ότι ξέρω ΔΕΝ είναι στο συμβούλιο του ΟΦΙ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ.ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ.ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΦΙ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.Ο ΒΟΣΚΟΣ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΑΠΟΔΥΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΟΑ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΥΡΙΖΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.ΕΝΩΣΗ ΘΕΛΑΤΕ,ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Ο.Φ.Ι ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.
    ΟΜΙΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΛΗ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΦΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ.

    ΒΑΜΕΝΟΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΟΦΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΙΚΟ ΚΑΚΚΟ.


    Κ Ο Υ Ρ Η Τ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ελπίζω να μην είναι ειρωνικό το παρπάνω:)

    Πλάκα κάνω... Εννοέιται ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, οι Κουρήτες (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς) ξέρουν τις απόψεις μου και τα πιστεύω μου.

    Απλά πιστέψτε στην ομάδα, έχει καλό υλικό,έχει εναν από τους καλύτερους προπονητές, τον φίλο μου τον Νίκο, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μετά από χρόνια και ζαμάνια, μία ΣΟΒΑΡΗ διοίκηση με ΣΟΒΑΡΟΥΣ ανθρώπους. Και με χαρά βλέπω ότι απομακρύνθηκαν πολλοί από εκείνους που μόνο ζημιά προκαλούσαν στην ομάδα.

    Εύχομαι και πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να περάσει στα μπαράζ, να έχουμε τρεις ομάδες στη Δ', να τρίβουν όλοι τα μάτια τους.

    Τέλος, θα χαρώ πάρα πολύ να δω μερικούς από εσάς την Παρασκευή στο Βουζουνεράκειο στην απονομή του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. OK είμαι βλάκας και ζητάω συγνώμη.

    Ας ακούσουμε λοιπόν τα πολλά που ξέρεις, που προφανώς δεν ξέρω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ
    ΜΠΡΑΒΟ

    ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε ΝΙΚΟ ΚΑΚΚΟ αφου κατα βαθος εισαι ΟΦΙΤΖΗΣ και το ξερης γιατι ανοιγης πληγες. Κανε κατι καλιτερα να τα βρουνε οι ομαδες μεταξυ τους για το καλο της Γεραπετρος και ασε τους ηρωισμους.
    ΟΦΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ , Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπραβο στον Νικο που εγραψε επωνυμα , ανεξαρτητα αν συμφωνουμε η οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πηγαινε εκει που θες να πας αλλιως θα πας εκει που κοιτας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΒΑΜΕΝΟΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ,ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.Ο ΒΟΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολυ traffic σημερα. Εγινε κατι που δεν το πηραμε χαμπαρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ποιες ειναι η σωστες προιποθεσις του βοσκου; Να διαλυσει ο ΟΦΙ; Και μονο ο βοσκος εχει σωστες προιποθεσις; Ασε ρε φιλε , τοσα χρονια βαρεθηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΦΙΛΕ,Ο ΒΟΣΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τωρα τα βρηκαμε τα λεφτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε ΝΙΚΟ ΚΑΚΚΟ αφου εισαι ΚΟΥΡΗΤΗΣ - ΟΦΙΤΖΗΣ βαμενος. Οταν ανεβαινε ο ΟΦΙ γ εθνικη σε θυμομαστε που τρελενοσουν. Πως μπορεις μακρια απο την ομαδα σου; Αφου ξερεις οτι μεγαλες στιγμες θα ξαναζησομε μονο αν ξαναγινει ο ΟΦΙ μεγαλος. Ελα πισω ρε Νικο , αφου η καρδια σου εδω ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και σε ολες τις σινελευσις ερχοτανε τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εγώ δεν βλέπω να περπατάει η ένωση όχι γιατί ο Βόσκος είναι κακός,το ΑΣΙ καλό, οι κουρίτες καλοί και ούτω κάθε εξής, αλλά γιατί κανείς κατά βάθος δεν θέλει την ένωση για τους δικούς του λόγους. Ας γυρίσουμε λοιπόν στα παλιά και ας τραβήξει καθένας το γολγοθά του γιατι περί γολγοθά πρόκειται. Η Αναγέννηση να παίζει στο περιφερειακό, το ΑΣΙ να παίζει και να τρώει πέντε-έξι γκολ κάθε φορά και η Οφάρα να παίζει με τον Κρούστα την Ελούντα, το Βραχάσι. Κύριοι φίλαθλοι της Ιεράπετρας σκεφτείτε το καλά, πριν πέσετε στην λούμπα της δια παντός διχόνοιας. Όσο ποιό μεγάλη διχόνοια υπάρχει μεταξύ μας τόσο ποιό πολύ χαίρονται οι άλλες ομάδες των άλλων πόλεων. Αυτά είχα να πω και δεν θα ξαναενοχλήσω. Καλή πορεία σε όλες τις ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φιλε τα γραφεις τελεια με μια διαφορα. Ο ΟΦΙ και ο κοσμος του ΟΦΙ την θελουν την ενωση. Οι υπολοιποι δεν θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ένωση... Μεγάλη κουβέντα, αλλά δεν είναι και κανά όνειρο απατηλό.

    Σκεφτείτε το εξής πολύ απλό: Μία πόλη σαν την Ιεράπετρα, ενδέχεται να έχει ΤΡΕΙΣ ομάδες στο περιφερειακό του χρόνου και πόλεις σαν τον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία (που έχουν από μία ομάδα έκαστη) θα παίζουν τοπικό. Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε...

    Προσωπικά μιλώντας, σαν Νίκος, και όχι σαν σύμβουλος του ΑΣΙ, μία ένωση είναι εφικτή μονάχα, μεταξύ ΟΦΙ και ΑΣΙ. Γιατί πάντα θα υπάρχει το αντίπαλο δέος. Και αν δεν υπάρχει, θα δημιουργείται. Καταλαβαίνετε πιστεύω τι θέλω να πω.

    Μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί μία ένωση που θα αποτελέσει πρότυπο για τις επόμενες γενιές. Γιατί και στις δύο ομάδες θεωρώ ότι βρίσκονται άτομα σοβαρά, νεαρής ηλικίας, που έχουν όρεξη, μεράκι και μπορούν να συνεργαστούν. Τα φαινόμενα του παρελθόντος εκλίπουν σιγά σιγά και αυτό και μόνο θετικό είναι.

    Απλά νομίζω ότι το καλύτερο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι να παίξει ο ΟΦΙ τα μπαράζ, να μείνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ στον στόχο του, και μετά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, χαράζουμε τις πορείες μας.

    Απλά για να ξέρετε ορισμένοι, η συζήτηση για την ένωση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Και ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πως την εννοεί ο ΟΦΙ την ένωση; Ποιό είναι το όραμά του; Τι ψάχνει απο την ένωση; Τι μπορεί να δώσει και τι μπορεί να πάρει; Τι σκέφτεται για το μέλλον όταν θα είναι οι ομάδες σαν τον σκύλο με τη γάτα; Ψυχραιμία και σύννεση. Όχι βιαστικές αποφάσεις. Το πράγμα θέλει πολλή σκέψη και συζήτηση απο άτομα που αγαπούν το ποδόσφαιρο πραγματικά και όχι απο ανθρώπους που όταν δουν λίγο τα ζόρικα κόβουν αλλιώς το τιμόνι. Καλά θα κάνουμε όλοι εμείς να αφήσουμε τους ανθρώπους αυτούς να σκεφτούν χωρίς πίεση και κάτι καλό θα βγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ28 Μαΐου 2009 στις 3:28 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΦΙ.ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΥΘΙΑΞΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΝΤΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΕΧΩ ΖΕΙΣΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΟ.ΕΧΩ ΓΙΡΙΣΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΙΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ,ΣΧΕΔΙΟ,ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ.ΟΤΑΝ ΤΟ 2002 ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ (ΟΦΙ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΠΑΝΙΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΣΗ (ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ )ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΟΦΙ ΘΑ ΜΕΣΟΡΑΝΟΥΣΕ ΠΑΛΙ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 80% ΝΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ.ΒΙΑΖΟΝΤΕ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΦΙΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ(ΠΧ ΤΡΙΕΤΕΙΑΣ) ΟΧΙ.ΑΝΤΗΘΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΥΤΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΗΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΙΣΗΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΕΙΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΘΗΜΑ.ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΤΗΠΑ ΟΜΑΔΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (ΠΧ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΠΗΓΕ Α ΕΘΝΗΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΛΕΥΤΑ,ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΖΑΜΕ ΑΝΤΟΙΠΑΛΟΙ).ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΟΣΕΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Β ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΟΦΙ,ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ Ο ΑΟΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΟ, Η ΕΛΟΥΝΤΑ, Ο ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ, Η ΝΕΑΠΟΛΗ,Η ΣΗΤΕΙΑ, Η ΚΡΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΟΦΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΥΝ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΧΤΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΟΡΓΑΝΟΣΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΔΟΥΛΕΙΑ.ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ Ο ΟΦΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.
    ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΥΑΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 8 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ28 Μαΐου 2009 στις 3:47 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. den to eipa gia sena gianni gia ton apo panw apo esena poy rwraei pio einai to orama toy ofi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΥΘΥΝΕΣ κ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΗΣΟΥΝ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΚΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ28 Μαΐου 2009 στις 5:04 μ.μ.

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΚΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΣΥΜΦΟΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΚΟΛΗΤΙΛΗΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. οποιος παικτης κ να ερθει τον κανουμε θεο, παιρνουν τα μυαλα του αερα κ αντε να παιξει μπαλα,ακομα κ στους πιτσιρικαδες τους εχουμε περασει την ιδεα του παικταρα,κ αντι να παιζουν με τα ποδια παιζουν με τα λογια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951