Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση του Ερασιστέχνη ΟΦΙ

 


Μετά την δυσάρεστη ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΙ κ. Χηνόπουλου για τις εξελίξεις της ομάδας και εν αναμονή για την προθεσμία που έχει ορίσει (Τετάρτη 30/8/23)για την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών του και αν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη το συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΙ όπου αυτόματα μεταφέρεται η ομάδα και μετά την λήξη της προθεσμίας αυτής θα προσκαλέσει γενική συνέλευση των μελών για να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες λειτουργία της ομάδας.

Παραιτήθηκε ο κ. Χηνόπουλος. Γιατί τώρα;

 Με αυτήν την ανακοίνωση ο κ. Χηνόπουλος πριν λίγο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΟΦΙ.

Η πρώτη και τετάστια απορία όλων μας είναι γιατί τώρα και όχι τον Μάιο , όπως έκαναν δημοσίως οι πρόεδροι του Αιγάλεω και του Απόλλωνα.
Οι δυο αυτές ομάδες βρήκαν τον δρόμο τους.
Ο ΟΦΙ με τέτοια ανακοίνωση 27 Αυγούστου απλά οδηγείται στην διάλυση , στα βράχια , σε καινούργια πέτρινα χρόνια.
Ο ΟΦΙ έχει τον κόσμο του , έχει ανθρώπους που δεν θα κοιμηθούν σήμερα , έχει ανθρώπους που είναι συναισθηματικά δεμένοι μαζί του που θα τον ξαναπάρουν από το χέρι.
Ο ΟΦΙ είναι ΙΔΕΑ και οι ιδέες δεν πεθαίνουν.
Σας ευχαριστούμε κ. Χηνόπουλε για ότι προσφέρατε στην ομάδα μας , σας ευχαριστούμε για τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε όμως λυπούμαστε πολύ που την ομάδα σας την παραδώσαμε στην Γ Εθνική χωρίς να χρωστάει ένα ευρώ και μας την δίνετε τέλη Αυγούστου δυο κατηγορίες κάτω στο Β τοπικό Λασιθίου και καταχρεωμένη.